E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίντεο σοκ: Η ιταλική μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους μετανάστες ‑ Πυροβολισμοί και ξύλο

Απίστευτο σκηνικό

Βίντεο σοκ: Η ιταλική μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους μετανάστες ‑ Πυροβολισμοί και ξύλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/4/2016 | 11:10

Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίσσονται στις πόλεις του ιταλικού Νότου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, η Μαφία κήρυξε τον πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες που έχουν καταφτάσει κατά εκατοντάδες μέσω της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, το οργανωμένο έγκλημα έχει δώσει εντολή σε μπράβους και εκτελεστές, να εντοπίζουν και να κυνηγούν μετανάστες, έστω και αν αυτό συμβαίνει μέρα-μεσημέρι, ανάμεσα σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.

Βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης της ιταλικής αστυνομίας, δείχνει μέλη της μαφίας σε κεντρικό δρόμο του Παλέρμο, να επιτίθενται σε Αφρικανούς, να συμπλέκονται άγρια μεταξύ τους και στη συνέχεια να επιστρέφουν, με τον ένα να κρατά πιστόλι, με το οποίο φέρεται να πυροβολεί εναντίον τους, ενώ ανάμεσα στις σφαίρες περνούν αυτοκίνητα και πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαφία αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους Αφρικανούς μετανάστες που κατέφτασαν στην Ιταλία, βρίσκονταν και εγκληματίες, οι οποίοι συνέστησαν δικές τους οργανώσεις, κόβοντας... τη δουλειά στο εγχώριο οργανωμένο έγκλημα. Η ιταλική αστυνομία εκτιμά ότι η Μαφία δεν θα ανακόψει τη δράση της, παρά τις συλλήψεις που έγιναν, καθώς ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε. Ο εκτελεστής της Μαφίας, που πυροβόλησε εναντίον των Αφρικανών, ονόματι Εμανουέλε Ρομπίνο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο 16ετούς φυλάκισης, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκδίωξης των μεταναστών.

Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, δήλωσε πως η πόλη του είναι πλέον μία πόλη μεταναστών και πως η μαφία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει τις απόψεις της, καθώς ο ίδιος δεν ελέγχεται από αυτή. «Θυμάμαι πριν 30 χρόνια, όταν η μαφία ήταν πανίσχυρη, έδιωχνε με τη βία τους μετανάστες από την πόλη. Πλέον δεν μπορεί να το κάνει...», τόνισε χαρακτηριστικά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Σήμερα

Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Κυνηγώντας το «Bella 1»: Θρίλερ 18 ημερών στον Ατλαντικό με Navy SEALs και Night Stalkers

Σήμερα

Μήνυμα Τραμπ στον σκιώδη στόλο, «δεν είστε ασφαλείς πουθενά»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε 13χρονη, τη βίαζε και της έδινε ναρκωτικά

Σήμερα

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό της, η οποία την βρήκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον αλλοδαπό άνδρα

Αγριο επεισόδιο on air με φόντο την Καρυστιανού: Η Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» και ο Λαζαρίδης έφυγε από το στούντιο

Σήμερα

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» από πλευράς ΝΔ, ο Μακάριος Λαζαρίδης αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από την εκπομπή

Ντάνιελ Στερν: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον «κακό» του «Μόνος στο σπίτι» ‑ «Προσέγγισε εκδιδόμενη»

Σήμερα

Στην Καλιφόρνια η εξαγορά σeξουαλικών υπηρεσιών συνιστά πλημμέλημα και επισύρει ποινή έως έξι μήνες φυλάκισης ή χρηματικό πρόστιμο

Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας

Σήμερα

«Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με περιφρόνηση», ζητούν από τις ΗΠΑ

Το «Doomsday Plane» απογειώθηκε και πυροδότησε σενάρια πυρηνικού ολέθρου

Σήμερα

Τι μπορεί να σημαίνει η πτήση του «Αεροπλάνου της Αποκάλυψης»

Νέο βίντεο: «Δεν πειράζει, δεν σου έχω θυμώσει» λέει σε πράκτορα της ICE η 37χρονη πριν την πυροβολήσουν

Σήμερα

Η Ρενέ Νικόλ Γκουντ που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από τα πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των ΗΠΑ (ICE)

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Χτες

Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Χτες

Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.