E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια 2017: Αναλυτικές προβλέψεις χρονιάς

Από την αστρολόγο Χριστίνα Τανταλίδου

Ζώδια 2017: Αναλυτικές προβλέψεις χρονιάς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς είστε πανέτοιμοι να κάνετε γενναία βήματα και να κινήσετε τη ζωή σας, από την αρχή. Το 2017 ρίχνει φως σε υπαρξιακά σας ζητήματα, θα κάνετε δηλαδή αναγκαία ξεκαθαρίσματα και θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε να αποκτήσετε. Εξάλλου, η παρουσία του Κρόνου, στον Τοξότη, είναι φιλική, για να ασχοληθείτε με σπουδές και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Περιμένετε να δεσμευτείτε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλη χώρα. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα ζήσετε ερωτικές επιστροφές και θα ξαναδώσετε ευκαιρίες σε παλιές σας σχέσεις. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας χαρίσει χρήματα από τρίτους, συμφέρουσες φορολογικές ρυθμίσεις ή ακόμα και μια κληρονομιά. Αποφύγετε ωστόσο, τα επαγγελματικά πειράματα και δείξτε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στα άτομα εξουσίας με τα οποία και συνεργάζεστε. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε αντιξοότητες του παρελθόντος και να έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ταύρος

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση στις εργασιακές σας σχέσεις και θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε μια εξέχουσα θέση, στην υπάρχουσα εργασία σας, με αποτέλεσμα να αλλάξει θεαματικά η καθημερινότητά σας. Το 2017 ρίχνει φως στις συνήθειες σας, στον τρόπο ζωής σας και περιμένετε να μεταμορφώσετε την εικόνα σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την διατροφή σας, αλλά και την εμφάνιση σας. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, είναι φιλική, ώστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να είστε πιο ελεύθεροι να χαρείτε ευχάριστες προσωπικές στιγμές. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) που είναι και ο πλανήτης σας, θα παρασυρθείτε σε κρυφές σχέσεις και καλό είναι να βάλετε φρένο και μην διακινδυνέψετε την συναισθηματική σας ασφάλεια. Καλή περίοδος για σταθεροποίηση οικονομικών, αλλά και προσωπικών ζητημάτων, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας χαρίσει δυνατούς συμμάχους και τον/την σύντροφο της ζωής σας. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να νικήσετε την μετριότητα και να ξεχωρίσετε μέσα από τολμηρές κινήσεις που θα αναδείξουν το ηγετικό σας προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε ξαφνικά ερωτικά ειδύλλια, σε ρομαντικές γνωριμίες, καθώς και στην επιθυμία σας να γίνετε πάλι παιδί και να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Έτσι, το 2017 ρίχνει φως στην ικανότητα που έχετε να μεταμορφώνετε το περιβάλλον σας και θα κατορθώσετε να χρωματίσετε την ζωή σας με αισιόδοξα, φωτεινά χρώματα. Βέβαια, η παρουσία του Κρόνου, στον Τοξότη, συνεχίζει να σας βαραίνει με επιπρόσθετες υποχρεώσεις, αλλά το καλό είναι ότι θα γίνετε πιο συνεπείς και θα αναγκαστείτε να κατασταλάξετε πάνω σε καίρια προσωπικά ζητήματα. Περιμένετε, επίσης, να διαφοροποιηθείτε σε θέματα καριέρας, να αλλάξετε επάγγελμα ή να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε επενδύσεις ή να κάνετε συμφωνίες με νέους συνεργάτες. Με τον Δία στον Σκορπιό, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, θα ωφεληθείτε περισσότερο από τρίτους και θα απαλλαχθείτε από το υπερβολικό άγχος μιας ψυχοφθόρας απασχόλησης. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες συνεργασίες, σταθερό εισόδημα και προσωπικά καλέσματα που θα σας αποζημιώσουν για προηγούμενες ταλαιπωρίες.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση στη προσωπική σας εξέλιξη, μέσα από την δημιουργία της δικής σας οικογένειας ή την απόκτηση ενός απογόνου. Το 2017 ρίχνει φως στην εσωτερική σας ανάγκη να βρείτε το προσωπικό σας καταφύγιο και να ξεπεράσετε τελείως τις ιστορίες του παρελθόντος. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, επιβάλλει ωστόσο, να είστε πειθαρχημένοι στο πρόγραμμα σας και θα ασχοληθείτε με την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, καταπολεμώντας το άγχος που σας έχει καταβάλλει. Περιμένετε να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα περάσετε από σκαμπανεβάσματα στο χώρο εργασίας σας, όπου καλείστε να πάρετε θέση, σχετικά με τις επιδιώξεις σας. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας χαρίσει ξαφνικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια η επενδύσεις σε τομείς ψυχαγωγίας. Τέλος, αποφύγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας και αποκτήστε ξανά την πίστη σας στις ικανότητες σας. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε, αφού όμως αντιμετωπίσετε φόβους ή αντιπάλους με το ανάλογο θάρρος.

Λέων

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση στην επιθυμία σας να ξεχωρίσετε μέσα από την δουλειά σας και για αυτό θα ασχοληθείτε με την κατάρτιση σας και θα ξαναγυρίσετε πίσω στα θρανία. Το 2017 ρίχνει φως και δίνει απαντήσεις σε προσωπικά σας διλλήματα και θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. Επιπλέον, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, θα σας χαρίσει σοφία για να εκμεταλλευτείτε και να αναπτύξετε τις ιδέες σας ή ένα ταλέντο σας. Έτσι, περιμένετε να ανακαλύψετε την απασχόληση που σας ταιριάζει και να διαπρέψετε σε κάτι μοναδικό που θα σας χαρακτηρίζει απόλυτα. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από τις 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα έχετε το χρόνο να δείτε πάλι στόχους, όνειρα και να επανεκτιμήσετε μια πρόταση για εργασία στο εξωτερικό. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας χαρίσει ένα ακίνητο ή μια σταθερή οικονομική ενίσχυση από την οικογένεια σας. Τέλος, σταματήστε να αντιδράτε σε καλοπροαίρετες συμβουλές και εμπιστευτείτε πάλι το περιβάλλον που σας στηρίζει. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017, δίνει την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την ζωή σας και να βάλετε σταθερές βάσεις για ένα υγιές μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, για να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας και να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Το 2017 ρίχνει φως στο παρελθόν σας και θα συγχωρέσετε τα λάθη που έχουν γίνει και τα άτομα που σας έχουν βλάψει. Η παρουσία του Κρόνου, ωστόσο, είναι φιλική για να λάβετε μια σημαντική θέση μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο και να φανεί η αξία σας. Περιμένετε να βρείτε εργασία, να αλλάξετε σπίτι και να πετύχετε την σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης( από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα ζήσετε ερωτικά μπερδέματα και μπορεί να υποδυθείτε το τρίτο πρόσωπο. Καλή περίοδος για την επαγγελματική σας εικόνα, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή να εκπαιδευτείτε σε μια ειδικότητα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Τέλος, αποφύγετε να ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα σας ή να κάνετε αγορές που θα σας βάλουν σε δύσκολη θέση. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσετε το προσωπικό σας κάλεσμα και να απεγκλωβιστείτε από ένα καταπιεστικό περιβάλλον.


Ζυγός

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, δίνει έμφαση στην μεταμόρφωση της ζωής σας, μέσα από μια μοιραία γνωριμία που πιθανόν να καταλήξει σε αρραβώνα ή γάμο. Το 2017 ρίχνει φως στα προσωπικά σας πιστεύω και πια είναι εύκολο για εσάς, να βγείτε από την μετριότητα και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Εξάλλου, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, είναι φιλική για να προβληθείτε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης και να ανοίξετε τον κύκλο σας. Περιμένετε να τολμήσετε επαγγελματικά ξεκινήματα και να γίνετε το αφεντικό στην δική σας επιχείρηση. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου) θα αναγκαστείτε να κόψετε τους ομφάλιους λώρους με πρώην συντρόφους, με αρκετές όμως εντάσεις που θα σας προβληματίσουν. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει δυναμικές εκκινήσεις μέσα σε έναν νέο χώρο εργασίας. Τέλος αποφύγετε, να προκαλείτε με μεγαλόστομες δηλώσεις την ζήλεια του στενού φιλικού σας κύκλου. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε προηγούμενες αναποδιές και να γίνετε απόλυτοι κύριοι του εαυτού σας.


Σκορπιός

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση στην πνευματική σας εξέλιξη, σε εσωτερικά θέματα και θα ασχοληθείτε αρκετά με την ψυχολογία σας, αλλά και τον εσωτερισμό. Το 2017 ρίχνει φως σε θέματα ψυχής, συμπόνιας και θα γεννηθεί μέσα σας, ένας καινούργιος εαυτός που θα φέρει κοντά σας έναν κόσμο που θα σας εμπιστεύεται. Επίσης, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι φιλική στο να οργανωθείτε περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα και να ασχοληθείτε και με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Περιμένετε να αλλάξει η φιλοσοφία σας και πιθανόν να αφοσιωθείτε σε εναλλακτικές θεραπείες ή ακόμα και την μεταφυσική. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα μιλήσετε με πρώην εργοδότες και θα μπείτε σε εργασιακά διλήμματα. Καλή περίοδος της ζωής σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας και θα σας αποζημιώσει με έναν τρυφερό σύντροφο, φήμη αλλά και καλή οικονομική κατάσταση. Τέλος, αποφύγετε να αντιδράτε με σπασμωδικές κινήσεις σε τυχόν καθυστερήσεις ή αναβολές και αναπτύξτε την υπομονή. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα και να φανεί η δύναμη σας.

Τοξότης

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε δημόσιες σχέσεις, στον φιλικό σας κύκλο, καθώς και στην δραστηριοποίηση σας μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα. Το 2017 ρίχνει φως στην ικανότητα σας να αναζητάτε το καινούργιο και να μαθαίνετε από τις εμπειρίες σας. Εξάλλου, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, έχει οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις και είναι πλέον στο χέρι σας να αναγνωρίσετε, αλλά και να προσπεράσετε τα λάθη σας. Περιμένετε έτσι, να αποδεσμευτείτε από τοξικά συναισθήματα και να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα επαναπροσδιορίσετε τις ερωτικές σας επιλογές και θα πειραματιστείτε με φευγαλέες ερωτικές γνωριμίες. Καλή περίοδος για να νικήσετε φοβίες, αλλά και το παρασκήνιο που τυχόν εμπόδιζε την εξέλιξη σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας φέρει καινούργιους φίλους και δυνατούς συμμάχους. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε άτομα που μόλις γνωρίζετε και στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να βρείτε τον προσανατολισμό σας και να δουλέψετε πιο υπεύθυνα τους στόχους σας, έχοντας δυνατά όπλα στα χέρια σας.


Αιγόκερως

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε θέματα κοινωνικής εξέλιξης και είστε έτοιμοι να πάρετε τη θέση που σας αξίζει στην επαγγελματική αρένα. Το 2017 ρίχνει φως στις φιλοδοξίες σας και στις κρυφές σας επιθυμίες να παραγκωνίσετε τους αντιπάλους σας και να ξεχωρίσετε. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, βέβαια δεν σας βοηθάει αρκετά και θα αντιμετωπίζετε άτομα που θα δρούνε στο παρασκήνιο και θα σας βάζουν σε δύσκολη θέση. Περιμένετε, ωστόσο να βρείτε τα κατάλληλα άτομα και να συνάψετε ειλικρινείς σχέσεις συνεργασίας. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα έχετε αρκετές ερωτικές επιλογές, θα είστε στα φόρτε σας και θα καταπατήσετε τις αρχές σας με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν. Καλή περίοδος για να διώξετε το άγχος και την κακή διάθεση ή ακόμα και να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας βοηθήσει αρκετά. Αποφύγετε να προκαλείτε άτομα που δεν εμπιστεύεστε και προφυλάξτε την τσέπη σας από άσκοπα έξοδα. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας και να βγείτε από προσωπικά διλλήματα.


Υδροχόος

Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε νέους τομείς της ζωής σας, καθώς θα θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε, παλιό και να ξεκινήσετε από την αρχή. Το 2017 ρίχνει φως στην ικανότητά σας να βρίσκετε την τέλεια λύση και να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές, με απίστευτη ευκολία. Εξάλλου, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, είναι φιλική, για να έχετε αυτοπεποίθηση και τα κατάλληλα άτομα δίπλα σας, που θα στηρίζουν τις αποφάσεις σας. Περιμένετε να αλλάξει η προσωπική σας ζωή, να ταξιδέψετε ή να εργαστείτε μακριά από την πόλη σας. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε ιστορίες με τωρινούς συντρόφους και να δείτε αν θέλετε να συνεχίσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Καλή περίοδος για να επωφεληθείτε από πρόσωπα εξουσίας και να έχετε οικονομικά οφέλη, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και εκεί θα δείτε μεγάλη άνοδο. Τέλος, αποφύγετε να κάνετε πίσω, να φοβηθείτε ή να νιώθετε αδύναμοι. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε και να ζήσετε τα όνειρα σας, χωρίς τύψεις ή ενοχές.


Ιχθύες


Η παρουσία του Δία στον Ζυγό δίνει έμφαση σε μοιραίες σχέσεις, μοιραία γεγονότα θα συμβούν και θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας. Το 2017 ρίχνει φως σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, όπου εκεί πλέον θα συνειδητοποιήσετε την αληθινή σας εικόνα και μέσα από μια θυελλώδης σχέση θα δείτε τις αδυναμίες σας. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει προκλήσεις σε θέματα καριέρας, έχετε να κάνετε με απαιτητικού εργοδότες , αλλά πρέπει να αντέξετε και να αποδείξετε ότι είστε μαχητές. Ωστόσο, περιμένετε να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά ή ξαφνικά κέρδη από μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης (από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2017) θα ζοριστείτε, καθώς θα δείτε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση που δεν σας ταιριάζει. Καλή περίοδος, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, όπου ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας φέρει ένα έρωτα, έναν γάμο ή την επιτυχία ενός παιδιού σας. Τέλος, αποφύγετε τις τάσεις φυγής και καταπολεμήστε το άγχος με εναλλακτικές θεραπείες. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά 2017 δίνει την ευκαιρία να ζήσετε έναν έρωτα και να φτιάξετε τη προσωπική σας ζωή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  6973 333 377

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 115 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 117 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 118 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 126 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 126 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 126 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 126 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.