E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

39o River Party

Το River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, ξεκινάει το ξέφρενο ταξίδι του για το 2017! #LiveTheUltimateExperience

39o River Party
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νεστόριο Καστοριάς
Νεστόριο
Ημερομηνίες: από 2/8/2017 έως 6/8/2017
ΑΥΓ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


από 35 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Το River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει με την 39η διοργάνωση του!

Το 39ο River Party, το μουσικό – κατασκηνωτικό φεστιβάλ στο Νεστόριο έρχεται 2 με 6 Αυγούστου. Λίγο πριν το καλοκαίρι κάνει επισήμως την είσοδό του,το River Party στέλνει «σήμα» από την καρδιά του Νεστορίου και προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Βόρειας Ελλάδας.

Φέτος το σύνθημα είναι  #LiveTheUltimateExperience.  Το φετινό line – up θα ανακοινώνεται σταδιακά και θα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τα πρώτα ονόματα του φετινού line – up:

Nατάσσα Μποφίλιου
Μίλτος Πασχαλίδης
Τζίμης Πανούσης
Β.Παπακωνσταντίνου
Μπάμπης Στόκας
Ιmam Baildi
Melisses
Planet of Zeus
1000 MODS
Xaxakes
Mαρίζα Ρίζου
Μαρίνα Σάττι
Iratus
Aντίποινα & Social Waste
Τζαμάλ

Κερδίστε προσκλήσεις!



Στο 39ο River Party θα υπάρχουν τέσσερις ζώνες κατασκήνωσης με θεματική διάσταση, ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα ενώ τα τέσσερα stages (“Riverside stage”,“Forestage”, “Into the jungle stage”, “Tequila stage”) περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόγραμμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVERSIDE STAGE: PLANET OF ZEUS, 1000MODS
FORESTAGE: TAIWAN MC, IRATUS, ΤΖΑΜΑΛ
INTO THE JUNGLE STAGE: ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ, RIVERBED
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVERSIDE STAGE: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ
FORESTAGE: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ & SOCIAL WASTE
INTO THE JUNGLE STAGE: NIKOΣ ΖΑΔΕΣ & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (POLKAR)
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVERSIDE STAGE: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
FORESTAGE: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, XAXAKES
INTO THE JUNGLE STAGE: NIKOΣ ΖΑΔΕΣ & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ALEX ECONOMOU
TEQUILA STAGE: DJ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVERSIDE STAGE: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ
FORESTAGE: IMAM BAILDI, ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
INTO THE JUNGLE STAGE: MIKIEUS & MALIATSIS & ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΚΑΣ & ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
TEQUILA STAGE: DJ PITSI
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

RIVERSIDE STAGE: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ (special guests: ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ), MEΛISSES
FORESTAGE: COLOUR PARTY, PLAYMEN feat. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ, IAN & MADSTREET
INTO THE JUNGLE STAGE: ANGELIKA DUSK
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET


Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια για το καλύτερο 5ήμερο της χρονιάς σας, μόνο με 42 ευρώ!!!

Πέντε ημέρες γεμάτες διασκέδαση, συναυλίες, μουσική, κατασκήνωση, παράλληλες δραστηριότητες και φυσικά τη μεγαλύτερη παρέα που συγκεντρώνεται ταυτόχρονα σε ένα μέρος, στην πανέμορφη φυσική τοποθεσία του Νεστορίου Καστοριάς.

Προλάβετε τώρα τα 5ήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 42€ για εσάς ή για να κάνετε το καλύτερο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


* 5ήμερο εισιτήριο εισόδου: 42€
Το 5ήμερο εισιτήριο σας δίνει τη δυνατότητα εισόδου και κατασκήνωσης στο χώρο του φεστιβάλ, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα άλλο για την παρακολούθηση όλων των συναυλιών, την κατασκήνωση στο χώρο και τη συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις.


* River Tent: 95€ / σκηνή 
Αγοράστε το πακέτο River Tent για να βρείτε εγκατεστημένη τη σκηνή σας στο χώρο του φεστιβάλ και ελάτε μόνο με τη βαλίτσα σας! Οι σκηνές 2 ατόμων River Tent είναι προεγκατεστημένες στη ζώνη "Ζούγκλα" και περιλαμβάνουν εκτός από τη σκηνή (με το συλλεκτικό λογότυπο του River Party), 2 sleeping bag και διπλό στρώμα αέρα. Με το τέλος του φεστιβάλ μπορείτε να τα πάρετε όλο τον εξοπλισμό μαζί σας για πάντα (σκηνή, στρώμα, sleeping bag)!

Προσοχή: Για τη διαμονή σας με River Tent στο χώρο του φεστιβάλ χρειάζεται η αγορά των παρακάτω: 5ήμερο εισιτήριο εισόδου για κάθε ένα από τα άτομα που θα μείνουν και μόνο μία φορά η αγορά του River Tent, ανεξάρητα από τα άτομα που θα μείνουν μέσα σε αυτό. Οι River Tent σκηνές είναι οι κλασικές σκηνές χωρητικότητας 2 ατόμων.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


* River BUS: 28€ - 68€
Ψάχνετε τον τρόπο που θα έρθετε στο River Party; Τα River Bus αποτελούν τα τελευταία 5 χρόνια τον πιο εύκολο, άνετο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο για να ταξιδέψετε από την πόλη σας κατευθείαν στην πόρτα του φεστιβάλ και πάλι πίσω!


Μια νέα VIP εμπειρία έρχεται στο River Party!
Από φέτος απολαύστε τη διαμονή σας με VIP όρους στο νέο VIP village και δείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στον ειδικό VIP χώρο επάνω στην κεντρική σκηνή με το VIP all access πάσο σας!

* VIP all access: 80€
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να μπείτε στη ζώνη των VIP σκηνών ή στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ είναι η αγορά ενός από τα ελάχιστα (λόγω χωρητικότητας) VIP all access εισιτήρια. Το εισιτήριο αυτό σας προμηθεύει με ένα ειδικό χρυσό βραχιολάκι εισόδου και σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις συναυλίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνων στην ειδική VIP area της κεντρικής σκηνής, με άφθονη μπύρα εντελώς δωρεάν!

Προσοχή: Το πάσο αυτό δεν σας εξασφαλίζει την είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ για την οποία θα πρέπει να έχετε ήδη προμηθευτεί το 5ήμερο εισιτήριο εισόδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


* VIP Village: 245€ / σκηνή
Η αναβάθμιση της River Tent περιλαμβάνει σκηνή χωρητικότητας 4 ατόμων (για ακόμη πιο άνετο ύπνο 2 ατόμων), διπλό στρώμα αέρα και δύο luxury sleeping bag, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φυλάσεται όλο το 24ώρο και στον οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι κάτοικοι το συγκεκριμένου "χωριού".
Επιπλέον στο VIP Village υπάρχουν τουαλέτες και ντουζ αποκλειστικά για χρήση των κατοίκων του καθώς και ειδική παροχή ρεύματος για φόρτιση των κινητών τους συσκευών. Και το κεράσι στην τούρτα; Μια πλαστική πισίνα στο κέντρο κάθε τεσσάρων σκηνών για "ανέμελες" ηλιοθεραπείες κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Προσοχή: Για τη διαμονή σας στο VIP Village χρειάζεται η αγορά των παρακάτω: 5ήμερο εισιτήριο εισόδου VIP all access για κάθε ένα από τα άτομα που θα μείνουν και μόνο μία φορά η αγορά του River Tent στο VIP Village (ανεξάρητα από τα άτομα που θα μείνουν μέσα σε αυτό). Οι River Tent σκηνές στο VIP Village είναι οι κλασικές σκηνές χωρητικότητας 4 ατόμων, προτεινόμενες για πιο άνετη διαμονή 2 ατόμων σε κάθε μία.


*Η αγορά των εισιτηρίων προυποθέτει την αποδοχή των ορών: http://store.people.gr/ticket-terms/

**Μετά την αγορά του 5ήμερου εισιτηρίου πρέπει να κάνετε την εγγραφή των προσωπικών στοιχείων του κάθε επισκέπτη στη σελίδα: https://www.viva.gr/tickets/festival/registration-river-party/?

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.