• Περισσότερα  Ειδήσεις
  Περιγραφή Σταθμού

  Είναι από τα πλέον οργανωμένα και εξοπλισμένα ραδιόφωνα γιατί συνδυάζει την τεχνογνωσία με τον ρομαντισμό...
  Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του κατέκτησε τους ακροατές του αποδεικνύοντας καθημερινά τον ψυχαγωγικό και ενημερωτικό ρόλο του.Το 1992 ξεκίνησε να αναπνέει ως 'Ράδιο Αρμονία' .
  Το Μάιο του 2002 το τιμόνι αναλαμβάνει νέα διοίκηση,με καινούριο όνομα 'Lobby fm 101,8' και ανανεωμένο πρόγραμμα. Η βάση για τον νομό Καβάλας,η ανάδειξη όλων των προβλημάτων ,με έναν μοναδικό τρόπο προβολής όπου καλύπτει αναλυτικά την ειδησεογραφία του νομού Καβάλας, της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και θράκης αλλά και πανελλαδικά και διεθνή θέματα της επικαιρότητας με δημοσιογράφους κύρους, μέλη της ΕΣΗΕΜΘ και της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων.
  Απο τον Νοέμβριο του 2008 το 'Lobby Fm 101,8' συνεργάζεται καθημερινά με σύνδεση πέντε ωρών με το 'Ράδιο Θεσσαλονίκη' . Σταθερά ανεβαίνει προς την κορυφή κερδίζοντας φανατικούς ακροατές.
  Στο πρόγραμμα του υπάρχουν δημοσιογραφικές και μουσικές εκπομπές,με υπευθυνότητα και σοβαρότητα από έμπειρους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Η συνεχής ροή του προγράμματος καθώς και το δεύτερο studio στο νησί της θάσου τον έχουν κάνει έναν από τους δημοφιλέστερους σταθμούς. Κύριο χαρακτηριστικό του ειναι οτι έχει πλέον σαφές προφίλ ακροατών.
  Ο Lobby fm 101,8 καλύπτει το νομό Καβάλας,καθώς επίσης και μεγάλο μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Διαβάστε περισσότερα  Privacy
  SHARE
  ×
  E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!