ADVERTISEMENT

Αδιανόητο: Πατέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του γιατί «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά από τον ίδιο»

«Καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός» δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού που ήταν παρούσα στους βιασμούς

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Αδιανόητο: Πατέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του γιατί «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά από τον ίδιο»
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκαναν δύο γονείς στην 12χρονη κόρη τους στη Ρωσία την οποία ο πατέρας βίαζε μέρα παρά μέρα από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017.

ADVERTISEMENT

Στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν οι δύο γονείς είπαν ότι «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά του από τον πατέρα του» προσθέτοντας «καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός».

Σύμφωνα με την αστυνομία στους βιασμούς της 12χρονης συχνά ήταν παρούσα και η μητέρα η οποία συχνά βίαζε και η ίδια το κορίτσι με ένα τεχνητό πέος.
Επιχειρώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα η μητέρα πρόσθεσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της αποφάσισαν «να εκπαιδεύσουν την κόρη τους προκαταβολικά για την ενήλικη ζωή».

Τα βασανιστήρια του κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν επισκέφτηκε γιατρό γιατί είχε προβλήματα με την περίοδό της.

Οι δύο γονείς, ηλικίας 34 ετών, έχουν συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 20 ετών.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο