E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φασούλας: Πώς ο γιος μου νίκησε τον καρκίνο

Η εξομολόγηση του

Φασούλας: Πώς ο γιος μου νίκησε τον καρκίνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/1/2018 | 10:29

Συγκλονίζουν τα λόγια του Παναγιώτη Φασούλα για τον καρκίνο του γιου του. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα (Real Talk που μεταδίδεται από το Nοvalife) για τη δραματική περιπέτεια της οικογένειάς του όταν ο 4χρονος Γιάννης διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ο 18χρονος γιος του πρώην κορυφαίου σέντερ της Ευρώπης και της Μάσας Φασούλα είναι υγιής και μιλά για την περιπέτειά του δίνοντας θάρρος στα παιδιά με την ίδια ασθένεια. Μάλιστα ήταν εκείνος που προέτρεψε τον πατέρα του να κάνει το ίδιο.

“Εμείς δεν το λέγαμε για να μη φέρουμε τον Γιάννη σε δύσκολη θέση. Όμως μου το ζήτησε εκείνος, γιατί θέλει να γίνει γνωστό τώρα που έγινε 18 ετών”, αποκαλύπτει ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί απόψε και αποσπάσματά της δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso.

“Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, με το τσουνάμι της νοτιανατολικής Ασίας, διαγνώστηκε ο Γιάννης… Είναι πολύ πιο ισχυρό να θυμάσαι πότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία το παιδί σου από το πότε έχεις επέτειο γάμου ή πότε εκλέχτηκες βουλευτής. Δεν είναι τόσα σημαντικά αυτά… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς -για οποιονδήποτε άνθρωπο- ότι θα χάσεις το παιδί σου”, εξομολογήθηκε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Μπήκαμε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού”, το οποίο είναι εξαιρετικό νοσοκομείο, με εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και ξεκίνησε τις θεραπείες. Μείναμε τέσσερις μήνες. Έγινε μια επιπλοκή που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί. Η Μάσα αποφάσισε οτι πρέπει να πάμε στο παιδικό νοσοκομείο “Saint Jude” στο Μαϊάμι. Κινήσαμε γη και ουρανό για να μας δεχθεί, καθώς είναι πολιτική τους να μη δέχονται παιδιά που έχουν ήδη αρχίσει θεραπεία κάπου αλλού. Τετάρτη βράδυ μας δεχτήκανε και Παρασκευή πρωί φύγαμε με πτήση για Άμστερνταμμ κι από εκεί για Μέμφις, για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια”, περιγράφει ο Θεσσαλονικιός αθλητής.

Η σύζυγός του Μάσα αποδείχθηκε μια ηρωίδα μαμά και σύζυγος και, όπως αφηγείται ο ίδιος εκείνη έδινε τη λύση στα δύσκολα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dua Lipa: Πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό στη Βραζιλία ‑ «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Πριν 10 ώρες

Η Dua Lipa εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι με παγιέτες, σε παραλία της Βραζιλίας και οι φαν της για μία ακόμη φορά την αποθέωσαν

Πάγωσε το κοινό! Η απρόσμενη πτώση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή – Το βίντεο που έγινε viral

Πριν 10 ώρες

Η εντυπωσιακή performance για το “Αντεξα” κατέληξε σε πτώση πάνω στη σκηνή, αφήνοντας το κοινό «παγωμένο»

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο

Πριν 10 ώρες

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Η Τζένιφερ Ανιστον ονειρεύεται ελληνικό γάμο ‑ όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Πριν 10 ώρες

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Χτες

Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Χτες

Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Χτες

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Χτες

Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.