E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γέννησε το μωρό της 10 μέρες μετά τον... θάνατο της

Ένα τραγικό γεγονός με διπλή απώλεια

Γέννησε το μωρό της 10 μέρες μετά τον... θάνατο της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/1/2018 | 14:39

Το άψυχο κορμάκι ενός μωρού «αποβλήθηκε» από τη σορό της νεκρής μητέρας του δέκα ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της, αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H 33χρονη Nomveliso Nomasonto Mdoyi, από ένα χωριό της Νότιας Αφρικής, εμφάνισε δύσπνοια πριν από περίπου δύο εβδομάδες ενώ έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι της. Λίγες μέρες αργότερα η έγκυος γυναίκα πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια αφήνοντας πίσω της πέντε ορφανά. Η σορός της άτυχης γυναίκας δόθηκε σε ένα γραφείο κηδειών, προκειμένου να προετοιμάσουν την κηδεία της, η οποία καθυστέρησε αρκετά μέχρι να φτάσουν όλοι οι συγγενείς από μακρινά χωριά.

Ωστόσο, τη μέρα πριν από την κηδεία, 10 ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της, το προσωπικό του γραφείου κηδειών βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Το σώμα ενός νεκρού μωρού ειχε βγει από το σώμα της γυναίκας και κειτόταν ανάμεσα στα πόδια της. «Στα 20 χρονια που είμαι στον χώρο δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε ο διευθυντής του γραφείου κηδειών σε τοπική εφημερίδα.

Η χαλάρωση των μυών μετά τον θάνατο αλλά και η συγκέντρωση βακτηριδίων και αερίων μέσα στο σώμα της νεκρής μητέρας, μπορούν να προκαλέσουν την «αποβολή» του επίσης νεκρού εμβρύου, εξηγούν οι ειδικοί στην εφημερίδα. Ωστόσο αυτή η επιστημονική εξήγηση δεν παρηγορεί ιδιαίτερα τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που είναι σοκαρισμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι εβδομήντα χρονών και δεν είχα ξανακούσει ποτέ να γεννάει πεθαμένη. Γιατί συνέβη αυτό στο παιδί μου; Ας μας πει κάποιος μορφωμένος άνθρωπος» δήλωσε στην εφημερίδα η 70χρονη μητέρα της της 33χρονης, που έχει συγκλονιστεί απο το συμβάν.

Το μωρό τάφηκε τελικά μαζί με τη μητέρα του, στο ίδιο φέρετρο, παρά το γεγονός ότι πολλοί συγχωριανοί της νεκρής επέμεναν να καεί, ισχυριζόμενοι ότι η αφύσικη γέννησή του ήταν κάποιο είδος μαγείας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

Σήμερα

Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Σήμερα

Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

Σήμερα

Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

Σήμερα

Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

Σήμερα

H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

Σήμερα

Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

Σήμερα

Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

Σήμερα

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Η παμπ στη Μπανγκόκ που έγινε παγίδα θανάτου: Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τους 30 νεκρούς

Σήμερα

Παράνομες κατασκευές, εύφλεκτα υλικά και άδεια εστιατορίου αντί διασκέδασης αποκαλύπτονται ως τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Μπανγκόκ.

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα

Σήμερα

Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες ‑ Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Σήμερα

Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.