E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός κόμματος ο Φράγκος Φραγκούλης

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός κόμματος ο Φράγκος Φραγκούλης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/1/2018 | 11:19

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Φράγκος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ζήτησε την αντικατάσταση του επίσημου διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για τον οποίο είπε ότι δεν είναι αντικειμενικός.

«Έχει το θράσος να είναι στην επικαιρότητα, να έχει πλουτίσει. Ο συγκεκριμένος, ασχολείται και με το θέατρο, δεν μου αρέσουν οι θεατράνθρωποι όταν ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δεν είναι αντικειμενικός και πρέπει να αντικατασταθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ έμαθα από τη Rai Uno για 800.000. Δεν είμαι των υπερβολών», δήλωσε, όσον αφορά στον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημείωσε δε, ότι ο στόχος δεν επετεύχθη, γιατί αυτός ήταν να γίνει ένα συμβούλιο πολιτικής ασφαλείας. «Ο ελληνικός λαός, απέδειξε ότι όταν διακυβεύονται τα εθνικά του συμφέροντα, αντεπιτίθεται».

Απαντώντας σε ερώτημα για το αν σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα, είπε πως «Εγώ δεν πρόκειται να καπηλευτώ το θέμα. Μίλησα ως ένας απλός ενεργός πολίτης».

Όπως δήλωσε βέβαια, εάν δεχθεί πρόταση για να ηγηθεί κάποιου κόμματος θα σφυγμομετρήσει την κατάσταση. «Δεν φοβάμαι, δεν είμαι ρίψασπις αλλά δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ασχοληθώ». Ωστόσο, δεν το απέκλεισε, λέγοντας ότι ως σκέψη υπάρχει στην άκρη του μυαλού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το μήνυμα που πέρασε το συλλαλητήριο, σχολίασε ότι «θέτει την επαναδιαπραγμάτευση από την αρχική θέση ότι δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει την πλειοψηφία που έχει και να μην εμφανιζόμαστε με εκατό αντιλήψεις και απόψεις».

Τέλος, άφησε αιχμές για τις αρχές και το πως αυτές καθοδήγησαν τους πολίτες για να φτάσουν στο σημείο της συγκέντρωσης, αλλά και για την κάλυψη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάνος Ρούτσι: “Έχει χάσει 10 κιλά, αυξημένος κίνδυνος για σοβαρές επιπλοκές“ λένε οι γιατροί

Σήμερα

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι εξέδωσε η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί

Ο Στέφανος Ντούσκος ξανά στο βάθρο: Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο σπριντ 500μ. στην Σαγκάη

Σήμερα

Ο «χρυσός» πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Λευκορώσο Ζάλατι

Αρνήθηκε την εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι: 19η μέρα σε απεργία πείνας

Σήμερα

Εξακολουθεί να πίνει μόνο νερό, χαμομήλι και ηλεκτρολύτες

Διαγραφές φοιτητών: Όσα προβλέπει υπουργική απόφαση για τη διάρκεια φοίτησης στα ΑΕΙ

Σήμερα

Ζαχαράκη: Θέλουμε ιδρύματα που λειτουργούν με σταθερούς και ξεκάθαρους κανόνες

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Σήμερα

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Αγρια δολοφονία γνωστού bodybuilder: Τον σκότωσε η σύζυγός του – «Δεν άντεχε να ζει με τον φόβο ...»

Σήμερα

Η γυναίκα είχε εμμονή μαζί του - Είχε ανοίξει τρύπες στους τοίχους για να τον κατασκοπεύει

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Σήμερα

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Σήμερα

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

Βασίλης Παϊτέρης: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής ‑ «Είναι πολύ λιγότερα τα χρέη του»

Σήμερα

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μετά την απρόσμενη εξέλιξη

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Σήμερα

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.