E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Toc Toc» σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου

Η θρυλική παράσταση, επιστρέφει ανανεωμένη με καινούργιο θίασο και νέα, σημερινή ματιά

«Toc Toc» σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/1/2018 | 17:18

Η θρυλική παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο ΗΒΗ για πρώτη φορά το 2013, επιστρέφει ανανεωμένη με καινούργιο θίασο και νέα, σημερινή ματιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το TOC TOC παίχτηκε από το 2013 εώς και το 2016 στο θέατρο ΗΒΗ και καθήλωσε 300.000 θεατές.

Στατιστικά ο κάθε θεατής σε αυτά τα χρόνια, παρακολούθησε την παράσταση το λιγότερο 4 φορές, γέλασε 85 φορές και συγκινήθηκε με όλη του την ψυχή!

Ο καινούργιος θίασος αναλαμβάνει την ευθύνη να πετύχει νέα ρεκόρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Πρωταγωνιστούν

Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Μένη Κωσταντινίδου, Στέλλα Κωστοπούλου, Πένυ Αγοραστού ο Ζανό Ντάνιας και η Σόφη Ζανίνου

 Υπόθεση 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ομάρ Ταρίφ, το τρελό Παόκι απ’ την Θεσαλλονίκη, ανανεωμένος με λουκ μοϊκάνα-βίκινγκ, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα να συναντήσει το γιατρό! Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.

Ο Μπάμπης Γραμμένος επιστρέφει με το μηχανάκι του... συνεχίζει να μην πατάει πάνω σε γραμμές αλλά, πλέον, και να τραυλίζει, όταν τις βλέπει - θέμα μεγάλο έχει πια ακόμα και με τη συμμετρία!

Ο "Ζαν Λουι" Φώτης Μαυρίδης έρχεται γαλλοτραφής τώρα και με σύνδρομό του το "Jill de la Turret"... και καταπληκτικά μπινελίκια σε άπταιστα γαλλικά! Ως κονφερασιέ, πλέον, σε κρουαζιερόπλοια μιμείται έξοχα γάτες σε όλες τις γλώσσες- εκτός δηλαδή από γαυγισματάκια που του "βγαίνουν" σε καταστάσεις στρες, ο Φώτης επενδύει και στις γάτες- με λίγα λόγια, κάνει το σύνδρομό του επάγγελμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, θεούσα πάντα, συνεχίζει να αρνείται ότι έρχεται στο γιατρό για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μια φίλη, που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επικαλείται ακόμα όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, ενώ, όταν ακούει τα γαλλικά του "Ζαν Λουι" Φώτη, αρχίζει και τα ξόρκια!

Η Λαρισαία Νίτσα Τσιάνου με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιό της καθαρίζει και απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!

Η Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλάκη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή ό,τι λέει πάντα 2 φορές και κάποιες φορές επαναλαμβάνει την τελευταία λέξη ή συλλαβή. Σύνδρομό της η παλιλλαλία!

Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και, όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

Οι ήρωές μας περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε group therapy αυτοδίδακτο ελλείψει ιατρού• τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.

TOC TOC Μία παράσταση... ψυχοθεραπεία!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11ο Edessa Short Film Festival: Η μαγεία του κινηματογράφου επιστρέφει στην πόλη των νερών

Πριν 3 εβδομάδες

4 & 5 Ιουλίου 2026 - Cine Καταρράκτες, Περιοχή Μύλοι, Έδεσσα - Είσοδος Ελεύθερη

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ και αυθεντική ενέργεια

Πριν 3 εβδομάδες

Το αγαπημένο μουσικό σχήμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Πέμπτη 25 Ιουνίου

ΜΠΛΙΠ ΦΕΣΤ 26: Ποιοι εμφανίζονται στο μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Εύβοιας;

Πριν 3 εβδομάδες

Τρεις ημέρες non-stop μουσικής με δύο stages και πάνω από 50 καλλιτέχνες στο Platanenhof της Κύμης, από 3 έως 5 Ιουλίου 2026.

Avli Music Festival 2026: Ποιοι εμφανίζονται σε Ανδρο, Τήνο και Σύρο τον Ιούλιο;

Πριν 3 εβδομάδες

Έξι βραδιές με ζωντανή μουσική στις Κυκλάδες από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου 2026, με εισιτήρια διαθέσιμα στο ticketmaster.gr.

Akylas – Press Start Tour στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 3 εβδομάδες

Ο καλλιτέχνης που έγινε viral με το «Ferto» φέρνει το πιο εκρηκτικό καλοκαιρινό party στη Θεσσαλονίκη

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

Πριν 4 εβδομάδες

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

Πριν 4 εβδομάδες

BOLIVAR BEACH BAR18/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Πριν 4 εβδομάδες

Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

Πριν 4 εβδομάδες

Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.