E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η δημόσια συγγνώμη του Epsilon για τα σχόλια της Σταμπούλογλου

Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού

Η δημόσια συγγνώμη του Epsilon για τα σχόλια της Σταμπούλογλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/1/2018 | 17:23

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λίλα Σταμπούλογλου, στην εκπομπή της Δευτέρας, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές, που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, «φολκλόρ», λέγοντας πώς αν ήταν στον στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου θα «έκαναν το βασίλειο του Φραπέ» σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς. Ακόμη πρόσθεσε πώς «εαν οι Σκοπιανοί δούνε όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω».

Δεκάδες είναι τα επικριτικά σχόλια στα social media για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE, ενώ σε πολλά από αυτά επισημαίνεται πως ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές του συλαλλητηρίου, που μέρος του χαρακτηρίστηκε «καρναβάλι», ήταν και ο νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Ιβάν Σαββίδης.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του καναλιού:

«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.

Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Πριν 8 ώρες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Πριν 8 ώρες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Χτες

Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

Χτες

Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Μαρίας Σολωμού

Χτες

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.