E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Τουλάχιστον 41 νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Πύρινη κόλαση

Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Τουλάχιστον 41 νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/1/2018 | 08:20

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί (ώρα Κορέας) στην πόλη Μιριάν της Νότιας Κορέας όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε νοσοκομείο με αποτέλεσμα τουλάχιστον 41 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 70 να τραυματιστούν, 13 εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του τμήματος επειγόντων περιστατικων, στο ισόγειο του νοσοκομείου, βρίσκονταν περίπου 200 ασθενείς.

«Δύο νοσοκόμες είδαν ξαφνικά φλόγες στα επείγοντα» δήλωσε ο αρχηγός της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τον ίδιο οι νεκροί εντοπίστηκαν και σε χώρους του νοσοκομείου και σε χώρους του οίκου ευγηρίας που είναι μεσοτοιχία.

Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί καθώς η φωτιά έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορεατικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο YTN μετέδωσε πλάνα με μαύρο καπνό να υψώνεται από παράθυρα και την είσοδο του νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας Λι Νακ-γιον έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα και όλο το διαθέσιμο προσωπικό για να κατασβεστεί η πυρκαγιά και πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει εξονυχιστική έρευνα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου για να σωθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι είναι δυνατόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πυρκαγιά στο νοσοκομείο σημειώθηκε μόλις έναν μήνα αφότου μια φωτιά στοίχισε τη ζωή σε 29 ανθρώπους σε ένα οκταόροφο κτίριο στην πόλη Τσετσάν.

Η πυρκαγιά της Παρασκευής είναι η χειρότερη στη χώρα μετά το 2008 όταν φωτιά σε αποθήκη στην πόλη Ιντσεόν προκάλεσε το θάνατο 40 εργατών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιβαδειά: Ένταση με αγρότες – Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, «περικύκλωσαν» τον Κώστα Τσιάρα

Χτες

Μετά από διαπραγματεύσεις, επιτράπηκε η στάθμευση των τρακτέρ έξω από το διοικητήριο, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση.

Λήξη «συναγερμού», δεν αποσύρεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς – Τι αφορούσε η πολυαναμενόμενη «second decision»

Χτες

Αγωνία τέλος για τα εκατομμύρια των οπαδών του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανά τον κόσμο και γενικότερα τους οπαδούς του

Πότε «πέφτει» η Black Friday 2025

Χτες

«Κλείδωσε» η μέρα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο υβρίδιο λύκου‑σκύλου στην Ελλάδα

Χτες

Για πρώτη φορά, ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα

Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Λαύριο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Χτες

Μπαλκόνι κατέρρευσε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα

Μαχαίρωσαν δήμαρχο σε πόλη της Γερμανίας – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε 13 μαχαιριές

Νομπελίστας «εκτός δικτύου»: Η επιτροπή δεν μπορεί να τον εντοπίσει ‑ Κάνει πεζοπορία στη φύση

Χτες

Ο Φρεντ Ράμσντελ, ένας από τους φετινούς νικητές του Νόμπελ Ιατρικής, δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τη βράβευσή του

Έφηβος έκανε στο ChatGPT αυτή την ερώτηση και κατέληξε με χειροπέδες

Χτες

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αστείο

Κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο στη Μαδρίτη ‑ Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Χτες

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αποκλείσει την περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.