E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O Alan Fitzpatrick και o Ilario Alicante στο Blend

Δύο εκπληκτικοί καλλιτέχνες της παγκόσμιας underground σκηνής

O Alan Fitzpatrick και o Ilario Alicante στο Blend
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/2/2018 | 17:39

Το πρώτο αυθεντικό Cocoon Night στην Ελλάδα, απευθείας από την Ibiza γίνεται πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Blend συνεχίζει τη σεζόν μ' ένα πάρτι στο οποίο θα συμπράξουν δύο εκπληκτικοί καλλιτέχνες της παγκόσμιας underground σκηνής με προϋπηρεσία στο εκρηκτικό φαινόμενο της Cocoon.

Από τη μία πλευρά του booth το βρετανικό success story που ακούει στο όνομα Alan Fitzpatrick και στον αντίποδα ο Ιταλός πρωταγωνιστής Ilario Alicante.

Η ιστορία του Alan Fitzpatrick θα μπορούσε να συγκριθεί με ελάχιστες στην ηλεκτρονική σκηνή. Το «μαύρο άλογο» της βρετανικής techno ανέβηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην κορυφή και κατάφερε να παραμείνει με αδιαφιλονίκητο τρόπο χάρη στο συγκλονιστικό του ταλέντο. Ο αγαπημένος συνεργάτης του Adam Beyer είδε το αστέρι του να λάμπει μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ “Shadows in the Dark”, το οποίο ενσωματώθηκε αμέσως στα set των πιο αξιόλογων συναδέλφων του. Από το 2009 που εκτοξεύτηκε στην ηλεκτρονική σκηνή μέχρι και σήμερα ο Fitzpatrick παράγει μουσική ασταμάτητα, ενώ πλέον κινεί τα νήματα από ως επικεφαλής του label 8 Sided Dice Recordings.

O Ilario Alicante αποτελεί μια από τις πιο «σοβαρές» περιπτώσεις καλλιτέχνη της παγκόσμιας underground ηλεκτρονικής σκηνής, ένα κράμα μουσικού ταλέντου και αμετανόητου clubber, ο οποίος ξέρει να αφουγκράζεται κάθε στιγμή τη διάθεση των ανθρώπων έξω από τα decks.

O Alicante έκανε ντεμπούτο στο Time Warp όταν ήταν μόλις 15 ετών, ηλικία ρεκόρ για καλλιτέχνη σ’ ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός. Οι φημισμένες του παραγωγές για θρυλικά labels όπως η Cocoon Recordings και η C?cille Records που ακολούθησαν, αλλά και η θητεία του στα μεγαλύτερα clubs της Ίμπιζα εδραίωσαν πολύ σύντομα τη φήμη και τη θέση του Ιταλού στο ηλεκτρονικό στερέωμα. Ειδικά το EP του “Living Near Africa” (Cecille Records) έχει βρει τη θέση του στις δισκοθήκες των Sven V?th, Ricardo Villalobos και Richie Hawtin. Τρία χρόνια προϋπηρεσίας ήταν αρκετά για τον Alicante ώστε να συνεργαστεί με μεγαθήρια της house, όπως οι Parris Mitchell και Ryan Elliot. 

Το πρώτο Cocoon Night θα συμπληρώσουν ο resident djs του Blend, Μikee, Manolaco, Sysex.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: Πώς σχολίασαν κριτικοί και κοινό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Πριν 4 μέρες

Spoiler alert - Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «The Rightside Up» αποτελεί το μεγάλο φινάλε της σειράς

Ο Φοίβος αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή

Πριν 1 εβδομάδα

«Καθοριστική στιγμή ήταν μια βόλτα στη χιονισμένη Νέα Υόρκη» τόνισε ο μουσικοσυνθέτης

Η τραγική ιστορία πίσω από το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Πριν 1 εβδομάδα

Πώς η προσωπική τραγωδία του Irving Berlin δημιούργησε το πιο αγαπημένο και νοσταλγικό τραγούδι των Χριστουγέννων

Το αγαπημένο μας cult χριστουγεννιάτικο θρίλερ

Πριν 1 εβδομάδα

Μια ταινία που ίσως είχες ξεχάσει

Η πιο εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του κόσμου «κρέμεται» πάνω από την άβυσσο

Πριν 2 εβδομάδες

Ένα βιβλιοπωλείο που συνδυάζει την ηρεμία της ανάγνωσης με την αγριάδα της φύσης – και σου κόβει την ανάσα

Wham!: Το «Last Christmas» εκθρόνισε τη Mariah Carey από το Billboard Global 200

Πριν 2 εβδομάδες

Η μάχη των χριστουγεννιάτικων ύμνων καλά κρατεί

The Weeknd: Έκλεισε ιστορικό deal 1 δισ. δολαρίων για τα δικαιώματα της μουσικής του

Πριν 3 εβδομάδες

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες συμφωνίες ενός σύγχρονου καλλιτέχνη στην ιστορία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.