E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες!

Τρεις πόλεις, τρεις στάσεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα για να επιβάλλουν και πάλι τον νόμο της διασκέδασης, τον μοναδικό που είναι υποχρεωτικός στο δικό τους ιδιόμορφο κράτος! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και Σάββατο 17 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club(Αθήνα) θα μας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης "Monumental" Tour, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους!

Η προπώληση ξεκινάει, και για τις δύο συναυλίες (Αθήνα / Θεσσαλονίκη), προς  22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

  • Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, οι Kadebostany θα εμφανιστούν και στο Lab Art (Βόλος)
  • Παρασκευή 16 Μαρτίου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www.fixfactoryofsound.gr)
  • Σάββατο 17 Μαρτίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr).


Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Aν ποτέ ανακαλυφθεί ένας... pop πλανήτης, οι Kadebostany θα είναι οι πρώτοι άποικοι! Προς το παρόν, επιστρέφουν στη χώρα που τους αγάπησε από την πρώτη στιγμή, με τον πρόεδρο Kadebostan να συγκεντρώνει ξανά το στρατό του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Τον Μάρτιο, κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο "Monumental"  - ένα album με "13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες" - και η μπάντα θα το παρουσιάσει ζωντανά σε όλους τους παλιούς πιστούς, αλλά και τους νέους φίλους της στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά, ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη pop αισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

Η νέα εποχή των Kadebostany θα αποκαλύψει μυστικά, καθώς και μια νέα τάξη ερμηνευτών. H οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν επί σκηνής γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη, παραμένοντας ταυτόχρονα μοναδικά άμεση, σε ένα καλοστημένο και μελετημένο show που ευελπιστούν να τους οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το, περίφημο πλέον, "Mind If I Stay" έχουν κερδίσει και πάλι το ελληνικό ραδιόφωνο (και όχι μόνο) και τις καρδιές του κοινού. Βέβαια, ο δρόμος έχει ήδη στρωθεί μέσα από τεράστιες επιτυχίες όπως τα "Walking With a Ghost", "Castle in the Snow", "Frozen To Death", "Jolan" και βέβαια τη διασκευή στο "Crazy In Love" της Beyonce  (για το “Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα από καταπληκτικά videos.

Η μοναδική εκκεντρική σκηνική τους παρουσία είναι επίσης γνωστή. Και η επιστροφή τους με ένα νέο show που θα ενθουσιάσει έρχεται μετά από μία μαγευτική εμφάνιση στο περσινό Release Athens, όπου οι Kadebostany έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αψηφώντας τη βροχή και ξεσηκώνοντας χιλιάδες κόσμου!

Η δημοκρατία των Κadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους "υπηκόους" για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν. Έχουν την ψήφο μας!


http://kadebostany.com/

https://www.facebook.com/Kadebostany/
https://twitter.com/Kadebostany
https://www.youtube.com/user/KADEBOSTANY
https://www.instagram.com/kadebostany_official/

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

Πριν 3 ώρες

Η μια πιο ακραία από την άλλη

Η παράξενη προέλευση 5 πολύ διάσημων τραγουδιών

Προχτές

Δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Πριν 3 μέρες

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

Πριν 5 μέρες

Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Πριν 1 εβδομάδα

Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.