E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ugly Models: Tο πρακτορείο με τα ασυνήθιστα μοντέλα

Η ατέλεια είναι ομορφιά, η τρέλα είναι μεγαλοφυΐα

Ugly Models: Tο πρακτορείο με τα ασυνήθιστα μοντέλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/2/2018 | 16:23

Το Ugly Models, ένα πρακτορείο μοντέλων διαφορετικό από τα άλλα λειτουργεί στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό τα μοντέλα είναι ο εαυτός τους. Και παρότι η επωνυμία του δηλώνει «άσχημα μοντέλα», το πρακτορείο προσφέρει πολύ περισσότερα.

Το πρακτορείο ιδρύθηκε πριν από μισό αιώνα και διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο στα γραφεία του στο δυτικό Λονδίνο. Καναπές μπαρόκ, υπολογιστές, τοίχοι γεμάτοι με φωτογραφίες μοντέλων, ένα πορτρέτο του Ντέιβιντ Μπάουι και η επιγραφή: «Η ατέλεια είναι ομορφιά, η τρέλα είναι μεγαλοφυΐα», όπως μεταδίδει το AFP και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι ένα πρακτορείο για μοντέλα που έχουν τη δική τους προσωπικότητα», συνοψίζει ο διευθυντής του Μαρκ Φρεντς. «Υπάρχουν παχουλά, λεπτά, ψηλά, κοντά. Είναι ένας ύμνος στην ποικιλομορφία», υπογραμμίζει ο 50αρης γενειοφόρος Φρεντς που επικαλείται τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως παράδειγμα. «Δεν είναι ο ωραιότερος άνδρας που μου έρχεται στο μυαλό αλλά, όταν τον κοιτάζετε, αυτός είναι τόσο διαφορετικός, τόσο ήρεμος που γίνεται σέξι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κάθε πρακτορείο, το Ugly διαχειρίζεται την καριέρα των μοντέλων και τα φέρνει σε επαφή με πελάτες κάθε είδους: την Burberry, τη Mercedes, την Jack Daniel's.

Τα μοντέλα

Υπάρχουν οι γεροδύναμοι. Ο Κρις για παράδειγμα, πρώην στρατιωτικός, αρκετά μπρατσωμένος, ποζάρει φορώντας μόνο παντελόνι έχοντας δίπλα του μια μελαχρινή με μπικίνι. Αυτή είναι 50 χρονών αλλά μοιάζει με 25άρα και θέλει να ξαναρχίσει την καριέρα του μοντέλου. Επίσης, ο Κρις Τσέσνι, πρώην παίκτης του ράγκμπι που πέρασε από τις ομάδες της Τουλόν και της λονδρέζικης Saracens. Ένα βουνό, με ύψος 1,98 μ. και 135 κιλά. Τα μπράτσα του ζωγραφισμένα με τατουάζ, το κεφάλι ξυρισμένο, είναι περήφανος για το πρόσωπό του που έχει ουλές από διάφορα ατυχήματα, για το σώμα του που έχει σημάδια από τους καβγάδες ετών μέσα στα γήπεδα του ράγκμπι. Τι θέλει; «Μια νέα περιπέτεια, μια νέα πρόκληση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να υποστηρίξουν ένα σκοπό. Η Σιρά Ραβιντρέν είναι μικροσκοπική, 22 ετών, από τη Σρι Λάνκα και δηλώνει «μοντέλο ακτιβίστρια μετανάστρια». Έχει κατάμαυρα μακριά μαλλιά, ύψος 1,61 μ., φορά φαρδύ τζιν και μαύρο τοπ, η κοιλιά έξω, σκουλαρίκι στο δεξί ρουθούνι και ο λόγος της είναι συναρπαστικός. «Είμαι μια έγχρωμη γυναίκα», δηλώνει. «Μεγαλώνοντας δεν είδα ποτέ κανέναν που να μου μοιάζει στα μέσα ενημέρωσης ή στη μόδα». Η Φράνσις είναι μια άλλη νέα γυναίκα: άψογη, με γάντια, ρετρό φράντζα και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι φουτουριστικές πατερίτσες. Είναι ανάπηρη ωστόσο δηλώνει περήφανα ότι «η αναπηρία ουδέποτε στάθηκε εμπόδιο σε κάτι που ήθελα να κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθουν καλά με τον εαυτό τους

«Ένα καλό μοντέλο Ugly, είναι κάποιος που νιώθει καλά», δηλώνει ο Μαρκ Φρεντς. «Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να αλλάζουν. Αυτό είναι πράγματι σημαντικό όταν σκέφτεται κανείς την πίεση που ασκείται στους νέους» τους οποίους οι προσταγές της μόδας θέλουν συν τοις άλλοις πολύ αδύνατους.

Αναζητώντας οτιδήποτε ξεφεύγει από το συνηθισμένο, το πρακτορείο ξεκαθαρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί κυνικά τις ιδιαιτερότητες των μοντέλων του. Το αντίθετο. «Μερικές φορές, μας τηλεφωνούν για να ζητήσουν κοντούς που παίζουν μπουνιές», αναστενάζει η Λουλού Πάλμερ, αρμόδια για την επιλογή των νέων μοντέλων. «Αυτό δεν το κάνουμε. Δεν είμαστε εδώ για να εκμεταλλευόμαστε τον κόσμο».

Κυνηγώντας νέα ταλέντα, το προσωπικό παραδέχεται ότι η επωνυμία του πρακτορείου μπορεί ενίοτε να προκαλεί επιφυλάξεις. «Έχω συναντήσει τόσους ανθρώπους που μου λένε: "Δεν θα μου ζητήσεις στο κάτω κάτω να είμαι και μοντέλο...», διηγείται ο Μαρκ. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιούν τον πραγματικό χαρακτήρα του πρακτορείου και τις ευκαιρίες που προσφέρει, «τότε θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»

Πριν 11 ώρες

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 9/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τον σκηνοθέτη και το πλάνο με το σάντουιτς – «Δεν ντρέπεστε με αυτά που γράφετε;»

Πριν 11 ώρες

Στην αμήχανη στιγμή που συνέβη στην εκπομπή της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της «Super Κατερίνα»

Η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με Φερεντίνο και Καραβάτου που διχάζει τα social media

Πριν 11 ώρες

«Πέθανα στο γέλιο», «πόσο ψεύτικο και στημένο»

Το τηλεοπτικό φαινόμενο με τα πιο ταραχώδη παρασκήνια ‑ Σκάνδαλα, απολύσεις και αγωγές που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ

Πριν 11 ώρες

Από καβγάδες μεταξύ πρωταγωνιστριών μέχρι δικαστικές μάχες εκατομμυρίων

Ο μυστηριώδης ήχος που ακούνε μόνο λίγοι άνθρωποι – Το φαινόμενο που προβληματίζει επιστήμονες εδώ και δεκαετίες

Πριν 11 ώρες

Ένας ανεξήγητος βόμβος σαν μακρινή μηχανή ντίζελ ακούγεται αδιάκοπα σε μια πόλη των ΗΠΑ, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό κατοίκων μπορεί να τον αντιληφθεί

Η «απεγνωσμένη» σταρ: Από παιδικό τραύμα και σκανδαλώδη διαζύγια, μέχρι κόντρες στο σετ και σκοτεινά μυστικά

Πριν 11 ώρες

Κέρδισε τη φήμη, αλλά πλήρωσε το τίμημα στην προσωπική της ζωή

«Έλα στην Αθήνα και θα καταλάβεις» – Η Λυρική απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ

Χτες

H Εθνική Λυρική Σκηνή απάντησε στην δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ πως «κανείς δεν ενδιαφέρεται για την όπερα και το μπαλέτο»

Έξαλλη η Χρηστίδου με την Μπακοδήμου: «Είναι πολύ προσβλητικό... Συγχύστηκα!»

Χτες

Η παρουσιάστρια του MEGA δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ειπώθηκαν, εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία της

Γιάννης Βούρος: Αν και γεννήθηκα χωρίς δάχτυλα, ποτέ δεν θεώρησα ότι μου λείπει κάτι, είπε ο γιος του

Χτες

Για πολλούς οι άνθρωποι με αναπηρία είναι αόρατοι, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Βούρος

Σάκης Ρουβάς: Αναλαμβάνει την παρουσίαση του YFSF – Ποιοι θα είναι οι κριτές;

Χτες

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις με τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στον νέο κύκλο του YFSF, καθώς σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία του show

Έλενα Ασημακοπούλου: «Ήμουν δύο φορές απλήρωτη ως ηθοποιός» ‑ Ο λόγος που έμεινε εκτός τηλεόρασης

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τις σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά και για την προσωπική της ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.