E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στη Βρετανία νοικιάζουν διαμερίσματα με αντάλλαγμα το σeξ αντί για νοίκι

Συχνά ευάλωτα άτομα πέφτουν θύματα ιδιοκτητών

Στη Βρετανία νοικιάζουν διαμερίσματα με αντάλλαγμα το σeξ αντί για νοίκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2018 | 19:10

Η παροχή στέγης σε κάποιον άνθρωπο με αντάλλαγμα το σeξ αντί για νοίκι είναι μια πρακτική που εδώ και καιρό συναντάται σε διάφορες χώρες και κυρίως στη Βρετανία. Συχνά ευάλωτα άτομα πέφτουν θύματα ιδιοκτητών διαμερισμάτων οι οποίοι τους ζητούν το κορμί τους για να τους παρέχουν αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια γυναίκα στη Βρετανία περιγράφει στον Independent την εμπειρία της δηλώνοντας πως είναι ευγνώμων που ο ιδιοκτήτης της δεν τη βίασε. Όπως η ίδια αναφέρει, του ζητούσε συγνώμη επειδή δεν κοιμήθηκε μαζί του. Το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Η Ellie Flynn με αφορμή το θέμα προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ συνομίλησε με πολλούς ιδιοκτήτες αλλά και ενοικιαστές καταγράφοντας τις απόψεις τους. Μια γυναίκα που προσέφερε το σώμα της για μια στέγη της είπε: «Ένιωθα πως το κορμί μου παρέλυε κάθε φορά που ένιωθα ότι πάει να με αγγίξει. Κατά κάποιο τρόπο είμαι ευγνώμων που δεν το έκανε».

Να σημειωθεί ότι οι διαφημίσεις ενοικίου με αντάλλαγμα το σeξ εδώ και αρκετά χρόνια εμφανίζονται σε διάφορους ιστότοπους όπως το Craigslist.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπρόσωπος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης δήλωσε πως οι επιτήδειοι έχουν εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση και τα θύματά της, συμπληρώνοντας πως «πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό φαινόμενο με στόχο τη δημιουργία σχέσεων που βασίζονται στη βαθιά εκμετάλλευση».

Πέρσι ο υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε πως οι άνθρωποι που προσφέρουν τις κατοικίες τους ζητώντας σeξουαλική ικανοποίηση παραβιάζουν το νόμο και θα τιμωρηθούν γι’αυτό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Σήμερα

Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Σήμερα

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Σήμερα

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Σήμερα

Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Σήμερα

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Σήμερα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Σήμερα

Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Σήμερα

Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Σήμερα

Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.