E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προσχώρησε στην ΝΔ η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου

Η ανακοίνωσή της

Προσχώρησε στην ΝΔ η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/2/2018 | 18:18

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρεί η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, όπου ανακοινώνει ότι «ενώνει τις δυνάμεις της με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ενός πολιτικού που έχει αποδείξει ότι πιστεύει στις ριζικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και είναι έτοιμος να τις υλοποιήσει. Ενός πολιτικού που θέλει και μπορεί να υπερβεί επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές που ανήκουν στο παρελθόν και οι οποίες έχουν βλάψει την πατρίδα μας», όπως σημειώνει.

Η ανακοίνωση της κ. Μάρκου έχει ως εξής:

«Η στράτευσή μου αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις. Όσοι παρακολουθούν την πολιτική μου στάση, γνωρίζουν ότι έχω με συνέπεια υπηρετήσει τις κεντρώες και φιλοευρωπαϊκές ιδέες μου. Βλέποντας τη λαίλαπα που έρχεται, είχα υπερψηφίσει το 2014 τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Πιστή στο πνεύμα του Συντάγματος, υπερψήφισα και την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά την έλευση στην εξουσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχα προειδοποιήσει ήδη από τον Φεβρουάριο του 2015 ότι η χώρα βαδίζει προς την καταστροφή, αρνούμενη να δώσω έστω και μία μέρα χάριτος στις ολέθριες επιλογές των κ.κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι βαθιά η πεποίθησή μου ότι ακόμη και η Δημοκρατία στην πατρίδα μας κινδυνεύει. Και είναι απόλυτη ανάγκη να αναστραφεί η πορεία σήψης και παρακμής στην οποία μας έχει καταδικάσει η σημερινή Κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι αυτήν τη στιγμή η κύρια πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει εις πέρας την εθνική αυτή επιταγή.

Παραμένω, δε, σταθερή στην άποψή μου ότι υπάρχει ανάγκη ευρύτερων συναινέσεων με στόχο τη συγκρότηση, μετά τις εκλογές, μίας κυβέρνησης που θα περιλαμβάνει το σύνολο των δυνάμεων που αταλάντευτα πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδος και θέλουν να επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας, ασφάλειας, κανονικότητας και ηρεμίας. Και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τη στιγμή που η χώρα θα αποκτήσει ξανά μία κυβέρνηση άξια του ονόματός της αλλά και της ιστορίας της πατρίδας μας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουκρανία: Βίντεο σοκ με 19χρονο να οδηγείται με τη βία για επιστράτευση ‑ Τι είναι το «busification»

Σήμερα

Βίντεο που φέρεται να δείχνει βίαιη μεταφορά άνδρα για στρατιωτική επιστράτευση στην Ουκρανία επαναφέρει τη συζήτηση για το λεγόμενο «busification».

Ουκρανία: Βίντεο σοκ με 19χρονο να οδηγείται με τη βία για επιστράτευση ‑ Τι είναι το «busification»

Σήμερα

Βίντεο που φέρεται να δείχνει βίαιη μεταφορά άνδρα για στρατιωτική επιστράτευση στην Ουκρανία επαναφέρει τη συζήτηση για το λεγόμενο «busification».

Πάρο: 4χρονος έχασε τη ζωή του σε πισίνα beach bar – Βούτηξε ο μπάρμαν για να τον ανασύρει

Σήμερα

Ο ιδιοκτήτης του beach bar και οι γονείς του μικρού προσήχθησαν από τις αρχές - σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν βρισκόταν κοντά στο παιδί εκείνη την ώρα

Το νέο καλοκαιρινό κόλπο των κλεφτών αυτοκινήτων

Σήμερα

Tι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία του αυτοκινήτου σας

Ιστορική μεταφορά 30 φαλαινών μπελούγκα από τον Καναδά στις ΗΠΑ

Σήμερα

Πώς στήθηκε η αεροπορική γέφυρα σωτηρίας

Πώς η Πυροσβεστική διέσωσε πολίτες στη μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας ‑ Συγκλονιστικά βίντεο

Σήμερα

Συγκλονιστικά πλάνα και εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 31 Ιουλίου στον Αγιο Βασίλειο, στον Κιθαιρώνα Βοιωτίας και έφτασε μέχρι το Πόρτο Γερμενό - Ο διττός ρόλος της Πυροσβεστικής

Καιρός «hot – dry – windy» τις επόμενες 48 ώρες: Αυξημένος ο κίνδυνος φωτιάς, συναγερμός σε 6 περιφέρειες

Σήμερα

Το επόμενο 48ωρο, επομένως, απαιτεί αυξημένη προσοχή, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες, η ξηρασία και οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ταχεία εξάπλωση μιας πυρκαγιάς

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ και σκορπάει τον θάνατο σε σχολείο στη Ταϊλάνδη

Σήμερα

«Θέρισε» πέντε καθηγητές και ένα 12χρονο κοριτσάκι, ενώ νωρίτερα είχε σκοτώσει τον παππού και τη γιαγιά του - Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση, οι 10 σε κρίσιμη κατάσταση - Ο ανήλικος δράστης αυτοκτόνησε μετά την ένοπλη επίθεση

Θρίλερ στον Λυκαβηττό: Σε 57χρονη γυναίκα ανήκει η σορός ‑ Πιθανότατα έπεσε από ύψος

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση

Πάνω από 45.000 διελεύσεις ημερησίως στους Ευζώνους: Μαζική άφιξη τουριστών από τα Βαλκάνια

Σήμερα

Προσωρινή αναστολή των βιομετρικών ελέγχων για να επισπευστεί η διέλευση των ταξιδιωτών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.