E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Μαϊμού» γιατρός στην Αθήνα κίνδυνος για παιδιά και εφήβους

Χορηγεί βεβαιώσεις για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες

«Μαϊμού» γιατρός στην Αθήνα κίνδυνος για παιδιά και εφήβους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/3/2018 | 09:06

Ως καρδιολόγος χορηγεί αδιακρίτως ιατρικές βεβαιώσεις για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ράγκμπι, καράτε κλπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι παιδιά πχ με καρδιοπάθειες, διατρέχουν σοβαρότατο κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους καθώς αθλούνται ή συμμετέχουν και σε αγώνες με πλαστά πιστοποιητικά. Ο συγκεκριμένος «γιατρός» διαφημίζει μάλιστα τις υποτιθέμενες συνεργασίες του με μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, μεταξύ άλλων ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας. Κι όλα αυτά χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο Ιατρικής Σχολής!

Ο συγκεκριμένος «γιατρός» διαφημίζει μάλιστα τις υποτιθέμενες συνεργασίες του με μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, μεταξύ άλλων ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας. Κι όλα αυτά χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο Ιατρικής Σχολής! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πρώτου Θέματος η υπόθεση αυτή καταγγέλθηκε για πρώτη φορά στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) τον Αύγουστο του 2014. Ο ΙΣΑ διαπίστωσε ότι ο φερόμενος ως γιατρός καρδιολόγος δεν είναι εγγεγραμμένος στον Σύλλογο. Σημειωτέον ότι ο «μαϊμού»- γιατρός σφράγιζε τις ιατρικές γνωματεύσεις που έδινε στους ανυποψίαστους γονείς δηλώνοντας είτε καρδιολόγος με έδρα τον Βύρωνα είτε καρδιολόγος του νοσοκομείου Ιπποκράτειο – στο οποίο εννοείται πως ουδέποτε είχε εργαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΙΣΑ αναζήτησε περαιτέρω στοιχεία από την Περιφέρεια Αττικής σχετικά με το εν λόγω πρόσωπο, δεδομένου πως είναι η αρμόδια υπηρεσία για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος των γιατρών. Η Περιφέρεια απάντησε πως «η με αριθμό 13060/15-12-2003 φερόμενη ως εκδοθείσα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Περιφέρεια Αττικής (νότιος τομέας) του ιατρού Ν.Α. δεν είναι έγκυρη».

Με αυτά τα δύο επιβαρυντικά στοιχεία για τον Ν.Α στη διάθεσή του ο ΙΣΑ, ότι δηλαδή δεν είναι μέλος του ΙΣΑ και ότι δεν έχει έγκυρη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ο ΙΣΑ προώθησε το θέμα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών τον Οκτώβριο του 2014.

Ο φερόμενος ως γιατρός συνεχίζει να πλασάρει τις ανύπαρκτες …επιστημονικές του σπουδές: δηλώνει απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με ειδίκευση στην Καρδιολογία στο Ωνάσειο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας. Επιπλέον, επέκτεινε και τις δραστηριότητές του καθώς ίδρυσε και ιατρικό εργαστήριο τις εξετάσεις των παιδιών και των εφήβων που παρακολουθούσε ως γιατρός συνεργαζόμενος με αθλητικούς ομίλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Απρίλιο του 2015 ασκείται δίωξη σε βάρος του με την κατηγορία της τέλεσης πράξεων αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και προσδιορίζεται δικάσιμος στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τις 16 Νοεμβρίου 2015.

Έκτοτε η υπόθεση παίρνει συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν στις 9 Φεβρουαρίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Χτες

Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Χτες

Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Χτες

Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Χτες

Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Χτες

Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Χτες

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Χτες

Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.