E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κως: Η απαγωγή νεαρού για 500 ευρώ

Τα χτυπήματα και η συμφωνία με τον πατέρα για τα λύτρα

Κως: Η απαγωγή νεαρού για 500 ευρώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2018 | 10:12

H Κως παρακολούθησε άφωνη τις αποκαλύψεις για την απαγωγή νεαρού. Για 500 ευρώ που φέρεται να τους χρωστούσε, 44χρονος και 34χρονος ξυλοκόπησαν άγρια, εκβίασαν και απήγαγαν 22χρονο στην Κω, τον οποίο δέχτηκαν να ελευθερώσουν μόνο όταν ο πατέρας του, συμφώνησε να τους δώσει τα χρήματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση η οποία εκτυλίχθηκε πριν από τρία χρόνια στην Κω και είχε αίσιο τέλος, με την απελευθέρωση του νεαρού και τη σύλληψη των δύο δραστών, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και τη συνεργασία του πατέρα με το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας, θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 12 Μαρτίου.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, αντίσταση και παράνομη οπλοφορία για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στο αρμόδιο δικαστήριο.

Κως: Το χρονικό της απαγωγής
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο –τότε- 22χρονος φέρεται να χρωστούσε στον 44χρονο και στον 34χρονο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν τους είχε δώσει. Έτσι στις 16 Απριλίου 2015 περίπου στις 17.30 το απόγευμα οι δύο άνδρες εντόπισαν στην πόλη της Κω τον νεαρό όπου και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με τα χέρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 22χρονος κατάφερε να τους ξεφύγει όμως τρεις ώρες αργότερα οι δράστες βρήκαν και πάλι τον νεαρό, τον οποίο και απήγαγαν, επιβιβάζοντας τον στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για περίπου δύο ώρες ο 44χρονος και ο 34χρονος μετακινούνταν με το αυτοκίνητο και τον 22χρονο σε διάφορες απόμερες περιοχές του νησιού (Ψαλίδι, Άγιο Νεκτάριο κ.α.) προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. Κατά τη διάρκεια της «βόλτας» οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν και πάλι τον 22χρονο προκαλώντας του χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Όταν πλέον αντιλήφθηκαν ότι χρήματα από τον 22χρονο δεν θα λάμβαναν, οι δύο δράστες επικοινώνησαν με τον πατέρα του νεαρού από τον οποίο και ζήτησαν να τους δώσει εκείνος τα 500 ευρώ ώστε να ελευθερώσουν τον γιο του. Ο πατέρας άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση ασφαλούς απελευθέρωσης του 22χρονου και σύλληψης των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συλλήψεις των δραστών από την αστυνομία

Έτσι σε συνεργασία με τον πατέρα καθορίστηκε σημείο στο οποίο θα γινόταν η συνάντησή του με τους δύο δράστες. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου 2015 πράγματι ο πατέρας πήγε στο σημείο του ραντεβού και εκεί βρήκε τους δράστες μαζί με τον γιο του.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά πραγματοποίησαν «έφοδο» την κατάλληλη στιγμή και κατάφεραν να συλλάβουν τον 44χρονο και τον 34χρονο και να απελευθερώσουν τον 22χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κω για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Μετά τις απολογίες τους οι δύο άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεφαλονιά: Συνελήφθη και τρίτος για τον θάνατο της 19χρονης – Εξελίξεις στην υπόθεση

Χτες

Οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη στο Αργοστόλι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 19χρονη

Κοσμικός «χορός θανάτου»: Δύο γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν σε λιγότερο από 100 χρόνια

Χτες

Αστρονόμοι εντόπισαν ισχυρές ενδείξεις για ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα στο σύμπαν: δύο υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες που κινούνται σε εξαιρετικά κοντινή τροχιά, λίγο πριν από μια πιθανή κοσμική συγχώνευση

Μυτιλήνη: Στο «κόκκινο» οι αγρότες εξαιτίας του αφθώδους πυρετoύ ‑ Απέκλεισαν το λιμάνι

Χτες

Σε δυναμική κινητοποίηση προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου, αντιδρώντας στα περιοριστικά μέτρα για τον αφθώδη πυρετό και την οικονομική ασφυξία που, όπως καταγγέλλουν, απειλεί την επιβίωσή τους

Ανακαινίζω ‑ Νοικιάζω: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα ‑ Έως 36.000 ευρώ η επιδότηση

Χτες

Το νέο σχήμα θα καλύπτει ακίνητα έως 120 τετραγωνικά μέτρα

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Χτες

Το χρονικό της σύλληψης στο Φατίχ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Χτες

Η Τεχεράνη εξετάζει το ενδεχόμενο βραχείας διακοπής της ναυσιπλοϊας μέσω του Ορμούζ για να αποφύγει να θέσει σε κίνδυνο τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι ‑ Πότε μπορείτε να αξιοποιήσετε το voucher

Χτες

Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα - Οι δύο περίοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.