ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με άρωμα Ευρώπης

Φτάνοντας στο Μέγαρο Μουσικής, μπροστά από την πολυσύχναστη Βασιλίσσης Σοφίας, μια αχτίδα πρασίνου σου τραβά το μάτι, με ένα άγαλμα να στέκει μεγαλοπρεπές στο κέντρο της.
Το πάρκο Ελευθερίας ή πάρκο Βενιζέλου, είναι ένας καταπράσινος λόφος που έχει στο κέντρο του το άγαλμα του μεγάλου Έλληνα πολιτικού. Διάφοροι άνθρωποι τριγυρίζουν εδώ κι εκεί. Παιδιά κάνουν skate ή ποδήλατο και ένας άντρας παίζει ακορντεόν στην γωνία. Όταν ανεβείς στον λόφο πίσω από το άγαλμα, βλέπεις κόσμο διασκορπισμένο να ξαπλώνει ανέμελα στο γρασίδι. Ζευγάρια, οικογένειες, σκύλοι που κυνηγούν μπάλες και παίζουν ευτυχισμένοι και μοναχικοί αναγνώστες βιβλίων.


Η φασαρία εξαφανίζεται. Το απαλό αεράκι μοιάζει με μια θεια μουσική και το άγχος που ένιωθες πριν από λίγα λεπτά, εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά ίσως να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κι εμείς ένα μικρό Hyde Park στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.


Συμβουλές για υγεία, διατροφή, fitness και ευεξία. Wellness trends και πρακτικές ιδέες για καλύτερη καθημερινότητα, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ