E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΘΥΡΑ 7: Από εδώ και στο εξής είμαστε καλεσμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην κάνει πίσω και να είναι σίγουρος ότι δεν είναι μόνος»

ΘΥΡΑ 7: Από εδώ και στο εξής είμαστε καλεσμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/3/2018 | 18:58

Η Θύρα 7 κατά πάντων με ανακοίνωσή της όπου καταγγέλλει επιθέσεις των ΜΑΤ σε κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της παρουσίας Τσακαλώτου στον Πειραιά αλλά και ενέργειες κατά του συλλόγου και του Μαρινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Το χθεσινό σκηνικό πολέμου που στήθηκε στην καρδιά του Πειραιά απο την ανάλγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ εχθρική πράξη κάτα του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Στον Πειραιά χθες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δέχτηκαν μια πρωτοφανή επίθεση απο τα ΜΑΤ, δυο ώρες πριν την εκδήλωση Τσακαλώτου σε μια επίδειξη κρατικής βίας που θυμίζει άλλες εποχές.

Επέλεξαν το χρόνο ώστε να μην αφήσουν τον πολύ κόσμο να πλησιάσει και να διαμαρτυρηθεί. Και την ίδια μέρα που έχυσαν απρόκλητα αίμα στους δρόμους του Πειραιά (και συνεχίζουν και σήμερα με μηνύσεις και κυνηγητό σε οπαδούς του Ολυμπιακού), την ίδια μέρα ο Πρωθυπουργός Τσίπρας ανακοινώνει περιχαρής ότι θα γίνουν νεα έργα στην Τούμπα και θα παραχωρηθεί (κι άλλη) δημόσια έκταση στον Σαββίδη. Ήδη απο την Παρασκευή γνωρίζαμε ότι στον πόλεμο κατά του Μαρινάκη αλλά και κατά του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν όρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον έστησαν και προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν με την υπόθεση «Koriopolis» του 2011 και ούτε καν πήγε στο δικαστήριο. Τον έστησαν και προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν με την περίφημη «εγκληματική οργάνωση» με την οποία προσπάθησαν να σπιλώσουν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Σύλλογο, όλους μας. Και μας τελείωσε και αυτό! Ο Μαρινάκης και για αυτή την υπόθεση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Μας τελείωσαν λοιπόν οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ, που 7 χρόνια μας γέμιζαν λάσπη και φτάσαμε να κάνουν το ανήκουστο. Τρεις μέρες πριν ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο ότι η «εγκληματική οργάνωση» μας τελείωσε, φρόντισαν να συνεχιστεί η εκστρατεία λάσπης... Με μια εισαγγελέα κολλητή της γυναίκας του Κοντονή, η οποία λειτουργεί ως «κούριερ» της κυβέρνησης και τρέχει στις φυλακές μετά τα μεσάνυχτα (δεν έχει σημασία ότι αυτό απαγορεύεται) για να πάρει βολικές καταθέσεις ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ τον Μαρινάκη ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ σε μια υπόθεση με την οποία είμαστε βέβαιοι ότι είναι άσχετος.

Καταλαβαίνουμε ότι ο οχετός κατά του Προέδρου μας και της ομάδας μας, ο οχετός που εξαπολύεται καθημερινά απο στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει στόχο να φύγει ο Μαρινάκης απο τον Ολυμπιακό. Για να μείνει το ποδόσφαιρο στους... φίλους τους. Δεν θα τους περάσει! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ όπως έπεσαν και οι προηγούμενες και το μόνο που θα έχει μείνει είναι η λάσπη που αυτός ο άνθρωπος δέχεται εδώ και τόσα χρόνια. Απο τότε που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιμένουμε όσο και αν σας στενοχωρούμε στο NO POLITICA. Απέναντι μας ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, απέναντι μας θα είναι και ο Παναθηναϊκός Τσίπρας που λατρεύει τον ΠΑΟΚ και τον φίλο του Σαββίδη και ο ΑΕΚτζής Καμμένος που μας έκανε κωλοδάχτυλα και λατρεύει τον Μελισσανίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην κάνει πίσω και να είναι σίγουρος ότι δεν είναι μόνος. Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κύρηξαν τον πόλεμο στον Ολυμπιακό να είναι σίγουροι ότι θα απαντήσουμε με έναν ΠΟΛΕΜΟ που δεν μπορούν να αντέξουν. Απόεδώ και στο εξής είμαστε καλεσμένοι ΣΕ ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Φροντίστε να έχετε παντού τις διμοιρίες σας διαθέσιμες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 8 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 8 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.