E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία: «Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό»

Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε

Μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία: «Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/4/2018 | 16:20

«Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην Τουρκία ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες είπε: «Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, αλλά όπως γνωρίζετε καλύτερα απ’ όλους οι νησιώτες και οι ακρίτες, αλλά και παρακολουθείτε, τα πράγματα είναι έτσι που πρέπει να ετοιμαζόμαστε ακόμα πιο πολύ από ό,τι κάναμε μέχρι σήμερα»

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα ο κ. Καμμένος είπε: «Είμαστε έτοιμοι – και αυτό ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς έξω από την πατρίδα – να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή από οποιονδήποτε. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν περιμένουμε ούτε από συμμάχους ούτε από φίλους, με τη δύναμη του Έλληνα, με τη δύναμη της ψυχής μας, με τη δύναμη της μάχης υπέρ βωμών και εστιών, το υψηλότατο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον πατριωτισμό των Ελλήνων και τα μέσα που η πατρίδα μπορεί να διαθέσει».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υπουργός Άμυνας, είπε: […]Αυτό σημαίνει όμως περισσότερο από όλα εγρήγορση του συνόλου του ελληνικού λαού απέναντι σε έναν αντίπαλο, σε έναν εχθρό, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί. Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτό που έχουμε ως φυλακτό είναι οι Ένοπλές μας Δυνάμεις. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και αυτό το αποδεικνύετε πρώτα από όλα εσείς που είστε σήμερα εδώ μαζί με το μόνιμο προσωπικό, οι Εθνοφύλακες. Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί».

ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΜΗΡΟΙ
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ στον καθένα σας και στην καθεμιά ξεχωριστά «Καλή Ανάσταση». Η Ανάσταση της πατρίδας έρχεται χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και αυτό που όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε αυτές τις μέρες που θα είμαστε στα σπίτια μας ή στις μονάδες μας είναι ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο όμηροι, κρατούμενοι στις φυλακές της Τουρκίας. Θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω. Αποτελεί στόχο μας και καθήκον μας. Η σκέψη μας είναι κοντά τους και αυτά λέμε στους γονείς τους. Δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κανέναν, θα ζητήσουμε να εφαρμοσθεί το διεθνές δίκαιο και όλοι μας έχουμε το μυαλό μας στους δύο συναδέλφους μας, στα αδέλφια μας, που βρίσκονται αυτή την στιγμή κρατούμενοι, όπως βρέθηκαν κρατούμενοι και αιχμάλωτοι πολλοί κατά τη διάρκεια της ιστορίας του ελληνικού έθνους».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ περιμένει 30 έως 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από την Βενεζουέλα

Χτες

«Ο Τραμπ εγκαθιστά χωρίς κόμπλεξ ένα αμερικανικό προτεκτοράτο σε μία κυρίαρχη χώρα και διεκδικεί δικαιώματα στους πόρους της»

Λαϊκές αγορές: Αναστέλλεται η απεργία ‑ Κανονικά από την Παρασκευή η λειτουργία τους

Χτες

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη δράση στη λαχαναγορά - Η ανακοίνωση για τις λαϊκές αγορές

Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες – Απαντούν με κλιμάκωση στα μέτρα της κυβέρνησης

Χτες

Σε εισήγηση για ανάλογο αποκλεισμό δείχνει πως βαδίζει και το μπλόκο της Θήβας

Προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις Βαρουφάκη – Εξετάζεται «διαφήμιση χρήσης ουσιών»

Χτες

Οι αναφορές του προέδρου του ΜέΡΑ25 αφορούν περιστατικό που, όπως ο ίδιος σημείωσε, έλαβε χώρα 37 χρόνια πριν, το 1989, στο εξωτερικό

Σφοδρός καύσωνας στην Αυστραλία

Χτες

Προειδοποίηση για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς

Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε στον εισαγγελέα το βίντεο του Βαρουφάκη που παραδέχεται πως έχει πάρει ecstacy

Χτες

Η Δίωξη Ναρκωτικών έστειλε το βίντεο στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ζητήματα διερεύνησης

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον στον Παναθηναϊκό

Χτες

Ο Εργκίν Αταμαν ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Παναθηναϊκού ενώ προχώρησε και σε μία βαρύγδουπη δήλωση αναφορικά με το μέλλον του

Σοκαριστικό: Ο Τραμπ εξευτελίζει δημόσια τον Μακρόν

Χτες

«Σε ικετεύω, θα κάνω ό,τι θέλεις, κύριε, μου έλεγε και κλαψούριζε»

Αμερικανοί κομάντος κατέλαβαν τάνκερ από τη Βενεζουέλα μετά από κυνηγητό δύο εβδομάδων, στην περιοχή ρωσικά πολεμικά

Χτες

Το πετρελαιοφόρο έπλεε υπό ρωσική σημαία και κατελήφθη από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις

Νέα απάτη μέσω QR codes ‑ Τι είναι το quishing και πώς να προστατευθείτε

Χτες

Μεγάλη προσοχή οφείλουν να δείξουν οι πολίτες σε άγνωστα QR codes που μπορεί να εντοπίσουν σε δημόσιους χώρους

ΑΜΚΑ: Πώς επηρεάζει τον καθαρό μισθό, ποιοι κερδίζουν

Χτες

Ο ΑΜΚΑ καθορίζει πλέον την παρακράτηση φόρου βάσει ηλικίας, αυξάνοντας καθαρούς μισθούς κυρίως για εργαζόμενους κάτω των 30, ενώ κάθε μετάβαση σε νέο ηλικιακό κλιμάκιο μειώνει αυτόματα τις αποδοχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.