ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Παρασκευή 13 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Σκηνή Up Stage




Ακολουθώντας το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη έως τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Παρίσι, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» μας προσκαλούν σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής.
Ένα «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ανεκτίμητο ήχο των βιολιών. Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Πόλης, βαλς, τάνγκο, τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, σουίνγκ, πόλκες και ουγγαρέζικα τσάρδας, σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου. Συνταξιδιώτες του ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, η Ροδή Γκιούλ στο τραγούδι και η ομάδα των βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» που αποτελείται από τους Νίκο Μηλά, Βαγγέλη Βοττέα, Κώστα Κοκκαλιάρη και Δέσποινα Συρίγου.
Επόμενη στάση το Γυάλινο – Up Stage, την Παρασκευή 13 Απριλίου, σε μια βραδιά γεμάτη ήχους, εικόνες και νοσταλγική διάθεση.
Κλείστε θέση στο μελωδικό Orient Express.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
FOODΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
SKIN CARE
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΥΧΙΑ
TRUE STORIES
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS
TRUE STORIES