E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Γιώτα Νέγκα στο Σταυρό του Νότου

Επιστρέφει για τρία συλλεκτικά lives στην Κεντρική Σκηνή

Η Γιώτα Νέγκα στο Σταυρό του Νότου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/4/2018 | 17:08

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τραγούδια ανδρών ερμηνευτών στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου Σάββατα 14, 21 & 28 Απριλίου.

Η Γιώτα Νέγκα με το «Φύλλο… Ανδρικό», ύστερα από μια sold out χειμερινή σεζόν, 19 σταθμούς περιοδείας σε όλες τις σκηνές της Ελλάδας και πάνω από 10.000 θεατές, επιστρέφει για τρία συλλεκτικά lives στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, παρουσιάζοντας την παράσταση της χρονιάς.
Μια παράσταση, όμοια με μουσική βιογραφία, βασισμένη σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άνδρες καλλιτέχνες.

Από τον Στέλιο Καζαντζίδη έως και τον Χρήστο Θηβαίο, από τον Στράτο Διονυσίου μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και από τον Σταύρο Ξαρχάκο έως τον Νίκο Παπάζογλου, η Γιώτα Νέγκα μοιράζει τα φύλλα της τράπουλας στους άνδρες που χάραξαν μέσα της δρόμους. Παίζει με το μεγάλο στοίχημα να τους «δώσει» πίσω ως δώρο τη δική της καθαρή γυναικεία ερμηνευτική υπογραφή, μέσα από ένα σύγχρονο unplugged λαϊκό ήχο τριών οργάνων. Στη δύσκολη αναμέτρηση απαραίτητοι συμπαίκτες της είναι τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία κάνουν τη σύνδεση των χρονικών βαθμίδων και δηλώνουν το μέγεθος της λαϊκής ερμηνευτικής της υπόστασης στο σήμερα.

Σε ένα καρέ που το έπαθλο είναι η κάθαρση και νικητής πάντα η ψυχή, η Γιώτα βγάζει από το μανίκι της τον κρυμμένο άσσο που θα συμπληρώσει όλες τις μετέωρες παρτίδες: την απόλυτη θηλυκή της ματιά σε έναν κόσμο χαρτογραφημένο από άντρες.

Για τρία μόνο Σάββατα, πριν ξεκινήσει τη μεγάλη βόλτα του καλοκαιριού, στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

 Info:

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 13€ (με μπύρα-κρασί)
Ωρα έναρξης: 22.30
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο Τέλος: Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδά για έρωτες που σβήνουνε

Χτες

Μουσική: Σταύρος Σιόλας - Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε ποια ταινία κόντεψε να πεθάνει την ώρα των γυρισμάτων

Πριν 3 μέρες

Το 2ο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στα ματυχήματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Πριν 1 εβδομάδα

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Πριν 1 εβδομάδα

Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Πριν 1 εβδομάδα

14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Αυτά είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Πριν 1 εβδομάδα

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Πριν 1 εβδομάδα

Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη

Η νέα ταινία που θα σε κάνει να φοβάσαι το μέλλον

Υπερβολή η ζοφερή πραγματικότητα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.