E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό: Δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας μέχρι 14 ετών

Στα 61 της σήμερα αποκαλύπτει την απόμακρη σχέση που είχε ως παιδί με τον πρίγκιπα Ρενιέ και την Γκρέις Κέλι

Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό: Δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας μέχρι 14 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/4/2018 | 12:47

Για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την παιδική της ζωή και την απόμακρη σχέση που είχαν η ίδια και τα δύο αδέλφια της με τους γονείς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βιβλίο «Albert II of Monaco, The Man and The Prince» των δημοσιογράφων Isabelle Rivere και Peter Mikelbank, που γράφτηκε για τα 60α γενέθλια του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου, η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι, με χειμαρρώδη λόγο αναφέρει πως εκείνη και ο αδελφός της ήταν περισσότερο δεμένοι με τη νταντά τους Μωρήν, παρά με τους γονείς τους!

«Μέχρι να γίνουμε 14 ετών δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας. Για τον αδελφό μου και για εμένα η Μωρήν ήταν μια κεντρική μορφή στη ζωή μας. Όταν ήμασταν μικρά υπήρξαμε, μάλλον, πιο δεμένοι με τη νταντά μας παρά με τους γονείς μας», αποκαλύπτει η 61χρονη πριγκίπισσα του Μονακό. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει, όταν η νταντά τους επρόκειτο να φύγει για διακοπές τα δύο αδέλφια την εκλιπαρούσαν να μην τα αφήσει ενώ η μητέρα τους συχνά αναγκαζόταν να ζητήσει από τη Μωρήν να διακόψει τις διακοπές της και να γυρίσει στο παλάτι επειδή τα δύο παιδιά τη ζητούσαν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Γκρέις Κέλι παράτησε το 1956 τον κινηματογράφο και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Η πριγκίπισσα έχασε τη ζωή της τον Σεπτέμβριο του 1982, όταν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της έχασε τις αισθήσεις της εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου και έριξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Μαζί της ήταν και η μικρότερη κόρη της, πριγκίπισσα Στεφανί, η οποία υπέστη σοβαρό κάταγμα στην αυχενική μοίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που η πριγκίπισσα Καρολίνα είχε μια απόμακρη σχέση με τους γονείς της, η ίδια διατηρεί στενούς δεσμούς με τα τέσσερα παιδιά της. Η Καρολίνα απέκτησε τρία παιδιά από τον δεύτερο γάμο της με τον Στέφανο Κασιράγκι, τον Αντρέα 33 ετών, τη Σαρλότ 31 ετών και τον Πιέρ 30 ετών. Ο Κασιράγκι, γιος μιας οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων, σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ταχύπλοο σκάφος το 1990, σε ηλικία 30 ετών. Το 1999 η πριγκίπισσα Καρολίνα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερου και απέκτησε μαζί του μια κόρη, την Αλεξάνδρα. Σήμερα το ζευγάρι, αν και παραμένει παντρεμένο, ζει χωριστά αφού ο 64χρονος Ερνέστος έχει δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση με 27χρονη καλλονή από τη Ρουμανία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.