E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ryanair διακόπτει τις εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα

Ποιες πτήσεις διατηρεί

Η Ryanair διακόπτει τις εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/4/2018 | 14:49

Εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα διακόπτει λόγω υψηλού κόστους στα αεροδρόμια η Ryanair. Η εταιρεία ανακοίνωσε την μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα μεταφέροντας αεροσκάφη από την Αθήνα και τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία από την 1η Ιουνίου, όπου και επεκτείνει τις υπηρεσίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης, η βάση της Ryanair στα Χανιά θα κλείσει, με συνέπεια την ακύρωση τεσσάρων πτήσεων χαμηλής συχνότητας από τα Χανιά προς το Κατόβιτσε, το Μέμινγκεν, τη Βενετία Τρεβίσο και το Βίλνιους.

Η Ryanair θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού στην Ελλάδα θα ακυρωθούν από 1η Ιουνίου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση. Η Ryanair παραμένει ανοικτή σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς εκμετάλλευσης των αεροδρομίων για την δημιουργία σχεδίου ανάπτυξης, το οποίο θα αφορά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, και θα υποστηρίζει πτήσεις καθ'όλο το έτος και θα δικαιολογεί επιπλέον αεροσκάφη με μόνιμη βάση στα ελληνικά αεροδρόμια.»

Ήδη επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια από τις 31 Μαΐου και μετά ενημερώνονται για να λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Μάλιστα, αν κανείς προσπαθήσει να μπει στη φόρμα κρατήσεων εισιτηρίων τις εταιρείας για τις πτήσεις προς και από Χανιά, το ημερολόγιο σταματά στον Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ακύρωση των δρομολογίων έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης της εταιρείας από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο, λόγω των υψηλών τελών και χρεώσεων που έχει επιβάλει η Fraport στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Η νέα ακύρωση δρομολογίων και μάλιστα μέσα στη θερινή περίοδο θεωρείται πλήγμα για την τουριστική αγορά και την τοπική οικονομία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθησαν πέντε ηλικιωμένοι Ελληνοκύπριοι στα κατεχόμενα… για κατασκοπεία

Σήμερα

Οι πέντε Ελληνοκύπριοι επισκέφθηκαν τις περιουσίες τους στο κατεχόμενο χωριό Τρίκωμο

Τουρκικό υπουργείο Αμυνας για εισβολή στην Κύπρο: «Ένα βήμα που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία»

Σήμερα

Το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας υποστηρίζει ότι «με την αποφασιστικότητα 51 χρόνων, θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση της ειρήνης και της ελευθερίας»

Ελλάδα – Ιταλία 17‑11: Η Εθνική πόλο Ανδρών προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Σήμερα

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών επικράτησε της Ιταλίας με 17-11 και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Ισχυροί σεισμοί στην Καμτσάκα της Ρωσίας – Eκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Σήμερα

Η χερσόνησος όπου συναντώνται δύο τεκτονικές πλάκες είναι μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη

51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει εθνική προτεραιότητα ‑ Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Σήμερα

«Η επίλυση του Κυπριακού, η επανένωση της Μεγαλονήσου και η άρση της κατοχής παραμένει ύψιστη εθνική προτεραιότητα»

Πέθανε ο «κοιμώμενος πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας – Ήταν 20 χρόνια σε κώμα

Σήμερα

Την τραγική είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε πατέρας του

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Εξαήμερος καύσωνας με 43άρια

Σήμερα

Η Τετάρτη αναμένεται να είναι η δυσκολότερη μέρα

Πλεύρης: Έγκλειστοι θα κρατηθούν οι 174 μετανάστες που εισήλθαν από τη Λιβύη

Χτες

Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη νότια Κρήτη – Θα κρατηθούν έγκλειστοι έως την επιστροφή τους, σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης

Δεύτερη θέση για τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League Λονδίνου

Χτες

Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στις βρεγμένες συνθήκες του ταρτάν αλλά κατέκτησε τη 2η θέση με άλμα στα 8.19μ.

Αυστραλία – Ελλάδα 7‑8: Τα κορίτσια του πόλο προκρίθηκαν στα ημιτελικά και πάνε φουλ για μετάλλιο

Χτες

Με τρομερή εμφάνιση και κατάθεση ψυχής, η Ελλάδα η Ελλάδα με γκολ-λύτρωση της Μυριοκεφαλιτάκη πήρε το εισιτήριο για τους `4` του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.