E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η καλοκαιρία συνεχίζεται ‑ “Πρωταγωνιστής” ο ήλιος και η σκόνη

Η ορατότητα τοπικά θα είναι μειωμένη λόγω ομίχλης και σκόνης

Η καλοκαιρία συνεχίζεται ‑ “Πρωταγωνιστής” ο ήλιος και η σκόνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/4/2018 | 11:44

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 26 βαθμών Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στην Κρήτη τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 23 και στην Κρήτη τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Κυριακή αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Σήμερα

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Σήμερα

Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Σήμερα

Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Σήμερα

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου ‑ Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό

Σήμερα

Οι επισκέπτες ξενοδοχείων πέντε αστέρων θα μπορούσαν να χρεωθούν έως και 15 ευρώ τη βραδιά και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων θα συνεχίσουν να πληρώνουν περίπου 6 ευρώ

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξής της στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» στο OPEN

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος

Σήμερα

Ο 22χρονος πήγε αρχικά το βράδυ της τρίτης στο νοσοκομείο Πύργου οπού και διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Σκέψεις για ρύθμιση ‑ ανάσα με περισσότερες δόσεις για χρέη προς την εφορία

Σήμερα

Ποιοι θα μπορέσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση και ποιοι θα την χάσουν

Αθώοι κρίθηκαν επτά κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου οπαδού, που έπεσε σε κώμα

Σήμερα

«Η μνήμη μου σταματάει στην Καμάρα είπε στην κατάθεσή του το θύμα, που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους επτά κατηγορούμενους με αποτέλεσμα να αθωωθούν

Ρίο: Ξέφυγε τον κίνδυνο το μωρό με μηνιγγίτιδα από τη Ζάκυνθο

Σήμερα

Ενθαρρυντικό είναι ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση

Ρώμη: Πεθερός επιτέθηκε με μπαλτά στη νύφη του στη μέση του δρόμου

Σήμερα

Ο 85χρονος, κρατώντας μπαλτά, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.