E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τον κάλεσαν σε «σοβαρή» εκπομπή να μιλήσει για το μεταναστευτικό επειδή... νόμιζαν ότι είναι Αλβανός

Ο πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε το περιστατικό σε συνέντευξη του

Τον κάλεσαν σε «σοβαρή» εκπομπή να μιλήσει για το μεταναστευτικό επειδή... νόμιζαν ότι είναι Αλβανός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/4/2018 | 14:46

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που του έχουν γίνει από το Dacing with the stars, αλλά και από παιχνίδια επιβίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκεί θα πρέπει να μην έχω θέατρο, να είμαι τελείως άνεργος και να πω ότι διαθέτω 3-4 μήνες από τη ζωή μου είτε σε ένα νησί τρώγωντας καρύδες, είτε σε ένα πλατό τρώγωντας τα γόνατα μου. Δεν αμείβεσαι τόσο καλά.» Αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του νικητή του Survivor στο Τατουάζ, σχολίασε: «Δεν φαντάζομαι ποτέ ότι στο Τατουάζ έγραψαν ένα ρόλο και είπαν ποιος θα τον παίξει. Ο τάδε, ο τάδε ή ο Αγγελόπουλος. Νομίζω ότι γράφτηκε ένας ρόλος για να παιχτεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Άρα λοιπόν δεν «έφαγε» και τη δουλειά κάποιου.

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη του στο περιοδικό Madame Figaro πως ήταν μια αμήχανη στιγμή στην καριέρα του «Όταν του ζητήθηκε σε ευυπόληπτη δημοσιογραφική εκπομπή να δώσει συνέντευξη ως Αλβανός. Επειδή τον λένε Αλμπάνη!» Αναφερόμενος σε αυτό το περιστατικό ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε: «Με είχαν καλέσει από μια εκπομπή η οποία ήταν και πολύ σοβαρή. Μου λένε θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή σε σχέση με τη μετανάστευση.

Λέω ποιο θα είναι αντικείμενο, μου λένε για εσάς θα πούμε. «Εγώ ως τι να μιλήσω» τους λέω, «για την εμπειρία σας» μου εξηγούν. «Ποια είναι αυτή η εμπειρία μου;» – «Δεν είστε Αλβανός;» – «Όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω αν ήμουν, αλλά δεν είμαι. Εσείς από πού συμπεράνατε κάτι τέτοιο;». Και μου απάντησε: «Επειδή σας λένε Αλμπάνη». Μάλλον άκουγε πολύ Πάριο στα νιάτα της και σου λέει για να είναι ο Πάριος από την Πάρο, ο Αλμπάνης θα είναι από την Αλβανία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.