E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η 19χρονη που ήθελε να πουλήσει την παρθενιa της αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη

«Δεν έγινε ποτέ» λέει τώρα η Aleexandra Khefren

Η 19χρονη που ήθελε να πουλήσει την παρθενιa της αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα από τον Μάρτιο του 2016 και μετά, που έγινε παγκόσμια είδηση για πρώτη φορά, κάπου θα έχτε ακούσει για την εταιρεία «Cinderella Escorts», η οποία φέρεται να βοηθάει νεαρές κοπέλες να πουλήσουν ακριβά την παρθενιa τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα όμως, ένα δημοσίευμα έφερε στο φως διαφορετικά στοιχεία. Μια από της κοπέλες, η 19χρονη Aleexandra Khefren, ισχυρίζεται πως όλο αυτό ήταν ένα τέχνασμα για δημοσιότητα.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Harriet Sugarcookie, ισχυρίστηκε πως η «συναλλαγή» δεν έγινε ποτέ, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Είπε λοιπόν πώς όλο αυτό ήταν μια πρόταση της εταιρείας προκειμένου να γίνει διάσημη. Και η ίδια και η εταιρεία. Η ιστορία της παρθενιaς δηλαδή ήταν ψεύτική και έγινε μόνο για σκοπούς marketing. «Δεν θα πουλούσα ποτέ την παρθενιa μου. Ούτε για ένα δισεκατομμύριο δολάρια».

H Khefren δήλωσε ότι μετά την εμφάνισή της σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης, η ζωή της καταστράφηκε. «Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείες για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, λέει πως αποπειράθηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σκηνοθέτης ενήλικων ταινιών, στην οποία και έδωσε την συνέντευξη, λέει πώς η εταιρεία  εκμεταλλεύεται την δημοσιότητα που κέρδισε ώστε να «σπρώξει» νεαρά κορίτσια στην ποpνεία.

Πολλά κορίτσια, όπως ισχυρίζεται, αντί να λάβουν τα μεγάλα ποσά που τους υποσχέθηκαν για την παρθενιa τους ή να κοιμηθούν με διάσημους σταρ, βρέθηκαν σε κυκλώματα ποpνείας έχοντας μέχρι και οκτώ πελάτες την βραδιά σε οίκους ανοχής της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία απάντησε στους ισχυρισμούς της, 19χρονης πλέον, Khefren, λέγοντας πως η «πώληση» της παρθενιaς της ήταν αληθινή αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή, επειδή εκείνη παραβίασε έναν από τους όρους του συμβολαίου που είχε με την Cinderella Escorts. Ποιος ήταν αυτός ο όρος; Το ότι είχε σχέση με έναν Ρουμάνο ραπερ, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα από τα video clip του.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας,  Jan Zakobielski (η Sugarcookie ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός ο ιδιοκτήτης), λέει πώς η Khefren θύμωσε για τον τρόπο για τον οποίο την έδιωξαν από την εταιρεία και γι' αυτό ξεκίνησε ένα μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων, αφού έχασε για λίγες μέρες τα 2 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποια και αν είναι τελικά η αλήθεια σε αυτήν την ιστορία, η όλη αίσθηση που απορρέει είναι πώς η εύκολη δημοσιότητα πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και πώς τα εύκολα και μεγάλα ποσά, ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πόλη φάντασμα στην Τουρκία

Πριν λίγο

Σύμβολο της κακής οικονομικής κατάστασης στη χώρα

Το κοινό πρόβλημα με τα smartphones που έκανε πλούσιο έναν φοιτητή

Πριν λίγο

Το κινητό ως γνωστόν κλείνει πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή

Η ιστορία της φτωχότερης πόλης της Γερμανίας, που άλλαξε όνομα λόγω... Taylor Swift

Πριν λίγο

Πού βρίσκεται το Γκελζενκίρχεν και γιατί παρήκμασε

Πάρκα, ποδήλατα, πράσινο: Πώς το Παρίσι έγινε το ιδανικό μέρος για να αφήσεις στην άκρη το αμάξι σου

Πριν λίγο

Oι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάλο βαθμό

Mέσα στο σπίτι της Marilyn Monroe: Το τότε και το τώρα

Πριν λίγο

Τον Φεβρουάριο του 1962, η ηθοποιός απέκτησε αυτό το ακίνητο για 77.500 δολάρια

Η έννοια της παραδοσιακής οικογένειας αλλάζει: Τι να περιμένουμε

Πριν λίγο

Tα παιδιά που γεννιούνται τώρα θα συναντήσουν τους περισσότερους από τους προπάππους τους, αλλά δεν θα έχουν πολλά αδέρφια ή ξαδέρφια και περισσότερες γυναίκες θα πεθάνουν μόνες

Γιατί οι γυναίκες στη Νότια Κορέα αρνούνται να βγαίνουν με άνδρες

Πριν λίγο

Ο πόλεμος των φύλων στη Νότια Κορέα

Η βεντέτα στα Βορίζια το 1953 ‑ Όταν το χωριό ήρθε αντιμέτωπο με ένα πρωτοφανές μακελειό για την εποχή με 6 νεκρούς

Χτες

H ιστορία της βεντέτας στα Βορίζια με 6 νεκρούς - Όλα έγιναν στις 27 Αυγούστου, την ημέρα που το χωριό γιόρταζε τον Αγιο Φανούριο με ένα μεγάλο πανηγύρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.