E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γuμνή στο Playboy η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ και της Ήβης Μαυράκη

Η πανέμορφη Κλάρα αποκαλύπτεται...

Γuμνή στο Playboy η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ και της Ήβης Μαυράκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/4/2018 | 16:27

Άραγε να πήρε την έγκριση του μπαμπά της για να κάνει γuμνή φωτογράφηση στο Playboy; O λόγος για την 22χρονη Κλάρα, κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ η οποία τα πέταξε όλα και πόζαρε ολόγuμνη όπως την γέννησε η μαμά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανέμορφη Κλάρα που είναι μοντέλο κοιτάει αισθησιακά το φακό και συγκεντρώνει χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της. Στην επίσημη σελίδα του στο Instagram το Playboy ανέβασε φωτογραφία με την Κλάρα να ποζάρει γuμνή και να ενημερώνει στη λεζάντα πως η υποφαινόμενη δεν είναι άλλη από την κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιούαν Μακγκρέγκορ.

Και η ίδια η Κλάρα ανέβασε φωτογραφία της στα social media όπου ποζάρει χαμογελαστή στο φακό φορώντας ένα πολύ στενό κορσέ. Πάντως ο ηθοποιός αν και δεν ξέρουμε αν ενοχλήθηκε από αυτή την φωτογράφηση μαζί με την κόρη του εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί την επόμενη μέρα.

Η Κλάρα είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός με την Ελληνίδα Ήβη Μαυράκη με την οποία χώρισε επεισοδιακά τον Οκτώβριο του 2017 μετά από 22 χρόνια γάμου. Ήταν τότε που ο ηθοποιός είχε «συλληφθεί» από τους παπαράτσι να φιλάει μια άλλη γυναίκα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Σήμερα

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Σήμερα

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Σήμερα

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Σήμερα

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.