E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Κατηγορεί την αστυνομία ο ιατροδικαστής

Άφησε να εννοηθεί πως οι αρχές θέλουν κάτι να του κρύψουν

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Κατηγορεί την αστυνομία ο ιατροδικαστής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/4/2018 | 19:14

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση γύρω από το διπλό φονικό του ζεύγους στο Στρόβολο της Λευκωσίας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι το ζεύγος εντοπίστηκε δολοφονημένο εντός του υπνοδωματίου του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες διαψεύδουν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η διπλή δολοφονία φέρεται να έχει διαπραχθεί σε διαφορετικό χώρο και χρόνο.

Κατά τις ίδιες πηγές, η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το αίμα ήταν τόσο πολύ, που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η δήλωση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια να αναλάβει τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού, καθώς υποστήριξε ότι οι ανακριτικές Αρχές θέλουν κάτι να κρύψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ματσάκης μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι το αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή υποβλήθηκε προς την ανακριτική ομάδα η οποία απάντησε αρνητικά χωρίς να δώσει καμία απολύτως εξήγηση. «Η Αστυνομία μας είπε ότι έχει οδηγίες από την Εισαγγελία να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο», σημείωσε χαρακτηριστικά υπαινισσόμενος πως οι αρχές κάτι θέλουν να κρύψουν.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου, επαναλαμβάνει ότι «παραμένει επικεντρωμένη στη διερεύνηση της υπόθεσης του διπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2018 στη Λευκωσία, ανεξαρτήτως οποιωνδήποτε τοποθετήσεων και απόψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προβαίνει σε σχετικές δηλώσεις χωρίς να υπεισέρχεται σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να επηρεάσουν το ανακριτικό έργο».

Παράλληλα τοποθετείται επί δημοσιευμάτων της Δευτέρας 23 Απριλίου και της Τρίτης 24 Απριλίου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Νομική Υπηρεσία τονίζοντας ότι διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την ισχύουσα νομοθεσία και ανακριτική διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τονίζει δε ότι «δημοσιεύματα στα οποία επικρίνεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ούτε πρόκειται να την επηρεάσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει με σκοπό την πλήρη, αντικειμενική και σωστή διερεύνηση αυτής της πρωτοφανούς για τα Κυπριακά δεδομένα υπόθεσης».

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο οι δύο τους είχαν καταναλώσει οτιδήποτε πριν από το στυγερό έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντήσεις από τη Βρετανία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχει βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός σε γάμο: Pole dancers χόρευαν δίπλα από την δεξίωση ‑ Η αντίδραση της νύφης

Σήμερα

Παραλίγο η δεξίωση να «τιναχτεί» στον... αέρα!

Βόλος: Με αλεξίσφαιρο και με σκυμμένο το κεφάλι έφτασε στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Σήμερα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου ο 40χρονος δράστης

Ακρίβεια: «Πονοκέφαλος» στους γονείς για τα σχολικά είδη – Οι τιμές σε τετράδια, τσάντες, βιβλία

Σήμερα

Οι γονείς αναζητούν τις πιο οικονομικές λύσεις για τα απαραίτητα ψώνια των παιδιών τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Θηριωδία στην Ηλεία: Πέταξαν φόλες ακόμα και μέσα σε αυλές – Τουλάχιστον 10 σκυλιά νεκρά

Σήμερα

Εκτός από αδέσποτα έχασαν τις ζωές τους και δεσποζόμενα σκυλιά μέσα σε σπίτια!

Τραγωδία σε λίμνη: Νεκρός άνδρας από αμοιβάδα που του... έφαγε τον εγκέφαλο

Σήμερα

Ο άτυχος άνδρας στο Μιζούρι των ΗΠΑ έκανε θαλάσσιο σκι το οποίο εκτυλίχθηκε σε τραγωδία

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε στα 41 της η ηθοποιός ‑ Ήταν σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Σήμερα

Μόλις στα 41 της χρόνια η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σκληρό και γενναίο αγώνα με τον καρκίνο

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Χτες

Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Χτες

Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Γυναικοκτονία σοκ στον Βόλο: «Καλά της έκανα» είπε ο δολοφόνος

Χτες

Την σκότωσε, άλλαξε ρούχα, πέταξε τα δικά του και κρυβόταν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Χτες

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Χτες

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.