E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Κατηγορεί την αστυνομία ο ιατροδικαστής

Άφησε να εννοηθεί πως οι αρχές θέλουν κάτι να του κρύψουν

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Κατηγορεί την αστυνομία ο ιατροδικαστής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/4/2018 | 19:14

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση γύρω από το διπλό φονικό του ζεύγους στο Στρόβολο της Λευκωσίας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι το ζεύγος εντοπίστηκε δολοφονημένο εντός του υπνοδωματίου του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες διαψεύδουν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η διπλή δολοφονία φέρεται να έχει διαπραχθεί σε διαφορετικό χώρο και χρόνο.

Κατά τις ίδιες πηγές, η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το αίμα ήταν τόσο πολύ, που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η δήλωση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια να αναλάβει τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού, καθώς υποστήριξε ότι οι ανακριτικές Αρχές θέλουν κάτι να κρύψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ματσάκης μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι το αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή υποβλήθηκε προς την ανακριτική ομάδα η οποία απάντησε αρνητικά χωρίς να δώσει καμία απολύτως εξήγηση. «Η Αστυνομία μας είπε ότι έχει οδηγίες από την Εισαγγελία να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο», σημείωσε χαρακτηριστικά υπαινισσόμενος πως οι αρχές κάτι θέλουν να κρύψουν.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου, επαναλαμβάνει ότι «παραμένει επικεντρωμένη στη διερεύνηση της υπόθεσης του διπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2018 στη Λευκωσία, ανεξαρτήτως οποιωνδήποτε τοποθετήσεων και απόψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προβαίνει σε σχετικές δηλώσεις χωρίς να υπεισέρχεται σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να επηρεάσουν το ανακριτικό έργο».

Παράλληλα τοποθετείται επί δημοσιευμάτων της Δευτέρας 23 Απριλίου και της Τρίτης 24 Απριλίου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Νομική Υπηρεσία τονίζοντας ότι διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την ισχύουσα νομοθεσία και ανακριτική διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τονίζει δε ότι «δημοσιεύματα στα οποία επικρίνεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ούτε πρόκειται να την επηρεάσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει με σκοπό την πλήρη, αντικειμενική και σωστή διερεύνηση αυτής της πρωτοφανούς για τα Κυπριακά δεδομένα υπόθεσης».

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο οι δύο τους είχαν καταναλώσει οτιδήποτε πριν από το στυγερό έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντήσεις από τη Βρετανία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχει βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόρτο Γερμενό: Μετά τη φωτιά έχει αυξηθεί ως και 14 βαθμούς η θερμοκρασία του εδάφους

Σήμερα

Τεράστιες είναι οι συνέπειες από την φωτιά που ξέσπασε στις αρχές Αυγούστου στο Πόρτο Γερμενό και έκαψε χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης

«Ματωμένο Φεγγάρι»: Η Σελήνη βάφεται κόκκινη στις 28 Αυγούστου – Γιατί συμβαίνει το φαινόμενο

Σήμερα

Στην αρχαιότητα, τέτοια φαινόμενα θεωρούνταν δυσοίωνα και συνδέονταν με επικείμενες καταστροφές, πολέμους ή άλλες μεγάλες ανατροπές

Συνελήφθη ο σύζυγος της παρουσιάστριας για ενδοοικογενειακή βία

Σήμερα

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων – Αρχικά η παρουσιάστρια δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, στη συνέχεια έκανε μήνυση

Βρέθηκαν κυλίδες αίματος στο ιστιοφόρο του Ισπανού επιχειρηματία ‑ Τα κενά στη μαρτυρία της συζύγου

Σήμερα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Ισπανό ενώ οι Αρχές εντοπίζουν διαρκώς κενά στα όσα ισχυρίζεται η σύζυγός του που ήταν μαζί του

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»

Σήμερα

Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά

Σκύλος επιτέθηκε σε 16χρονη και σκότωσε το σκυλάκι της στο Μενίδι, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Σήμερα

Η ανήλικη τραυματίστηκε ελαφρά κατά την επίθεση – Ο 54χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας του Ισραήλ δολοφονείται εν ψυχρώ

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα στους δρόμους και επιστράτευσαν ελικόπτερο προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοπλο

Χρήστος Μαρκίδης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής

Σήμερα

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες

Σχολεία: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα και επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία

Σήμερα

Μάθετε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και θα επιστρέψουν οι μαθητές στις τάξεις. Ετοιμαστείτε έγκαιρα για τη νέα σχολική χρονιά.

Εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ιόνιο: Η κατάθεση της συζύγου δεν πείθει ‑ Το τρίημερο «κενό»

Σήμερα

Νέα ερωτήματα γεννώνται γύρω από την εξαφάνιση του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από το υποτιθέμενο ατύχημα στο Ιόνιο πέλαγος.

Θεσσαλονίκη: Ζωή σε τέσσερις ασθενείς θα «δώσει» 18χρονος ‑ Νέα δωρεά οργάνων

Σήμερα

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμη ανεκτίμητη πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου

38χρονη στη Βραζιλία εξαπάτησε ζευγάρι που την υιοθέτησε ‑ Ισχυριζόταν ότι είναι 12χρονη με αυτισμό

Σήμερα

Μια απίστευτη ιστορία απάτης που κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα της Βραζιλίας, με μια ενήλικη γυναίκα να υποδύεται παιδί για πάνω από ένα χρόνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.