E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης σε φίλη της

«Ξεφούσκωσα, δεν θα κρατήσω το μωρό»

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης σε φίλη της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/4/2018 | 19:32

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και τα νέα στοιχεία για την 22χρονη μητέρα που πέταξε το νεογέννητό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Φίλη της 22χρονης μίλησε στο «Ε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια» υποστήριξε.

Οπως περιγράφει η φίλη της:

«Ολο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σα να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει εμένα δυο μέρες πριν πριν δω εγώ στις ειδήσεις για το τι έχει γίνει μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά, μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι κάπως.

Γιατί ποτέ δεν την είδαμε δει έγκυο, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Κι όταν ένας άνθρωπος το λέει συνέχεια αυτό εμείς είχαμε υποψιαστεί ότι το κάνει καθαρά από εγωκεντρισμό. Εγώ την αγαπούσα. Τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε Καμιά φορά μου έλεγε να πάω στο σπίτι της. Δεν έβγαινε έξω δηλαδή. Και μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μια δυο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Πήγα στο γιατρό και το άφησα εκεί το μωρό.

Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησες το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στον γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει «δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει». Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι» τόνισε η νεαρή.

Τα sms στη φίλη της: «Ξεφούσκωσα!»

Παράλληλα, η φίλη της 22χρονης αποκάλυψε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν όταν την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος.

«Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις» γράφει η 22χρονη.

Η νεαρή μητέρα, είπε μάλιστα και ψέματα στην φίλη της, μόλις το περιστατικό με το νεκρό βρέφος, ήρθε στη δημοσιότητα.

Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό. Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της -τραπεζική υπάλληλο- και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες.

Η 22χρονη φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας μετακινήθηκε στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε έγκυος. Τότε είχε αποκαλύψει στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της, εκείνος τρόμαξε και εξαφανίστηκε. Τότε η 22χρονη πήρε την απόφαση να κρατήσει το μωρό και επέστρεψε στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 22χρονη προσήχθη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, στη συνέχεια ομολόγησε τις πράξεις της.

Το σοκαριστικό είναι πως η 22χρονη γέννησε μόνη της το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με τη μητέρα της. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και μετά τύλιξε το νεογέννητο σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι πανικοβλήθηκε μήπως επιστρέψει η μητέρα της και καταλάβει τι είχε συμβεί, γι' αυτό πέταξε το μωρό άρον άρον πάνω στο δίχτυ-τέντα που βρισκόταν πάνω από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση, είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, θα της ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος πέθανε 12 ώρες μετά τη γέννα, από παθολογικά αίτια, ασιτία και έλλειψη φροντίδας. Το άτυχο μωρό δεν είχε κακώσεις και εικάζεται ότι είτε απλά αφέθηκε πάνω στην τέντα, είτε το κορμάκι του έκανε αναπήδηση πάνω σε αυτό χωρίς να προκληθούν θανατηφόρα τραύματα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

Σήμερα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

Σήμερα

Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

Σήμερα

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

Σήμερα

Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

Σήμερα

Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Σήμερα

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.