E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συνταρακτικές εξελίξεις και ανατροπές για το έγκλημα στην Κύπρο

Η Αστυνομία αναζητά δεύτερο πρόσωπο

Συνταρακτικές εξελίξεις και ανατροπές για το έγκλημα στην Κύπρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/4/2018 | 13:05

Συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά την στυγερή δολοφονία του ζεύγους που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα στον Στρόβολο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 11.30 το μεσημέρι παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 33χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ σχετικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου. Το δικαστήριο ικανοποίησε το αίτημα της αστυνομίας για διάταγμα κράτησής του οκτώ ημερών.

Η διαδικασία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στοιχεία από πλευράς αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» DNA του υπόπτου βρέθηκε σε δύο τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης η Αστυνομία αναζητά δεύτερο πρόσωπο το οποίο εικάζεται ότι ήταν συνεργάτης του 33χρονου.

Στο δικαστήριο Αστυνομικός κατέθεσε τα γεγονότα στο Δικαστήριο και τους λόγους που ζητήθηκε η κράτηση του υπόπτου.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες: Φόνος εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, ληστεία, απαγωγή, διάρρηξη, κατοχή διαρρηκτικών οργάνων και αυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο αστυνομικός στις 12:35 το βράδυ του φόνου, ο 15χρονος γιος του ζεύγους μετέβη σε γειτονική κατοικία και ανέφερε ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι, σκότωσαν τους γονείς του και τον κλείδωσαν στην αποθήκη.

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε, στις 10:30 το βράδυ, ξάπλωσε να κοιμηθεί. Στη συνέχεια όπως είπε, «άκουσε το κλάμα της μητέρας του, αλλά νόμισε ότι ήταν όνειρο. Ο δράστης τον ξύπνησε και του είπε να ανοίξει στον δεύτερο δράστη. Πρόσεξε τα χαρακτηριστικά του πρώτου δράστη».

Όπως περιέγραψε ο ανήλικος, επρόκειτο για άντρα λεπτό, ύψους 1,70 με λεπτά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε στους ανακριτές, κατάφερε να βγει από το κελάρι. Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο των γονιών του, είδε τον πατέρα του στο πάτωμα και τη μητέρα του στο κρεβάτι.

Ο αστυνομικός ανέφερε ότι διαπιστώθηκαν κακώσεις στο σώμα του ανήλικου όταν εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή, έγινε παραβίαση στο παράθυρο της κουζίνας και από το σπίτι, λείπει το πορτοφόλι του άντρα, με μετρητά και τις κάρτες του.

Είπε ακόμη ότι εντοπίστηκαν και μώλωπες στον αριστερό μηρό της θανούσας και εκχυμώσεις στον αριστερό ώμο.

Το ίδιο βράδυ ο ύποπτος εθεάθη στην περιοχή και είχε μαζί του δύο αντικείμενα. Αμέσως έγινε έρευνα στην οικία του, χωρίς να εντοπιστεί το οτιδήποτε.

Τι φέρεται να είναι ο 33χρονος

Ανακρινόμενος, ο 33χρονος είπε πως ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, ποιοι εμπλέκονται και ποιο είναι το κίνητρο. Αυτό που έγινε, είπε, σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Μάλιστα, ο 33χρονος φέρεται να είπε πρόσφατα σε συγγενικό του πρόσωπο ότι θα γίνει πλούσιος σε λίγες μέρες και ότι θα αγόραζε όλα τα σπίτια της περιοχής.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με μαρτυρία της αστυνομίας, έλεγε σε γνωστά του πρόσωπα πριν το φονικό ότι σύντομα θα γίνει πλούσιος και επίσης φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ότι η δουλειά που θα τον έκανε πλούσιο ήταν σίγουρη, μιας και υπήρχε πρόσωπο από μέσα που θα τον βοηθούσε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ανήλικου γιου, ο ένας δράστης του είπε, «δεν θα σε πειράξω, έχω και εγώ μικρό γιο».

Ο ύποπτος φέρεται να συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Στο σημείο εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, οι Αρχές αναζητούν και δεύτερο πρόσωπο που εικάζεται ότι είναι συνεργάτης του, ενώ θα γίνει αναγνωριστική κατάθεση προσώπων στην οποία θα κληθεί ο 15χρονος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Σήμερα

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Σήμερα

O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Σήμερα

Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Σήμερα

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Σήμερα

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα

Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Σήμερα

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Αγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι ‑ Την σκότωσε στην είσοδο πολυκατοικίας

Σήμερα

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 28χρονο δράστη

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί 2 συμπληρώματα διατροφής

Σήμερα

Περιέχουν μη εγκεκριμένα συστατικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με ακτινοβολία

Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την έκδοση του από τους πολίτες

Σήμερα

Τι θα συμβεί σε όσους δεν έχουν επιλέξει από 5 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.