E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μήνυμα που έστειλε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Φιλίνη για να αποφύγουν την δικαστική διαμάχη

Αν και η Βάνα ζήτησε συγγνώμη, η Ελένη δεν την δέχθηκε

Το μήνυμα που έστειλε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Φιλίνη για να αποφύγουν την δικαστική διαμάχη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/4/2018 | 21:46

Αίσθηση προκάλεσε πριν από περίπου έναν μήνα ένα βίντεο της εκπομπής Dot στο οποίο η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε να αναφέρει «με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», προκαλώντας την αντίδραση της συναδέλφου της, η οποία κινήθηκε νομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η Βάνα ζήτησε συγγνώμη, η Ελένη δεν την δέχθηκε και, σε συνέντευξή της, στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, εξηγεί τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση και αποκαλύπτει το μήνυμα που της έστειλε η συνάδελφός της.

«Η εκπομπή βγήκε την Κυριακή, εγώ το έμαθα εκ των υστέρων. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος γνωστός μου να τη δει και να μου το πει. Δεν είχα ιδέα, την πήρα χαμπάρι Τετάρτη βράδυ, που είχε πάρει το απόσπασμα μια άλλη χιουμοριστική εκπομπή και το έδειξε. Ήμουν στο σπίτι μου, 1:00 το βράδυ κι έπαθα ψιλοεγκεφαλικό», αναφέρει και, όταν την ρωτούν αν επικοινώνησε μαζί της, απαντά: «να την πάρω τηλέφωνο να πω αυτό που είδα; Την άλλη μέρα, περίμενα να ξημερώσει και να μιλήσω με το δικηγόρο μου».

Όπως αποκαλύπτει, «την επόμενη μέρα, Πέμπτη το μεσημέρι, μου ήρθε ένα μήνυμα από την κα. Βάνα Μπάρμπα που έγραφε “συγγνώμη, ήταν χιουμοριστικό αυτό”. Δεν μου τηλεφώνησε, τόσο απλά δηλαδή. Φυσικά δεν απάντησα! Πηγαίνω νομικά από εκεί και πέρα. Συγγνώμη λέμε όταν σκουντάμε κάποιον και του ρίχνουμε τον καφέ, όχι όταν μιλάμε με αυτό το ψεύδος και την προσβολή σε έναν άνθρωπο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κα. Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι της έκαναν μοντάζ. Κατά πρώτον το όνομα μου ήταν άκυρο σε οτιδήποτε. Αν είχαν κάνει μοντάζ και είδε την εκπομπή, όπως την είδε, η οποία παίχτηκε Κυριακή, τη Δευτέρα έπρεπε να είχε κινηθεί η ίδια νομικά και να είχε κάνει εκείνη μήνυση στην εκπομπή, που προσβάλλουν κι εκείνη κι εμένα, και να προστατεύσει πρώτα τον εαυτό της και μετά εμένα. Αυτό αποδεικνύεται πολύ απλά», συνεχίζει, ενώ τονίζει πως έχει κατατεθεί μήνυση και ετοιμάζεται η αγωγή και τα χρήματα θα πάνε σε κάποιους συλλόγους.

«Δεν ασχολούμαι, θα έλεγα ότι ασχολήθηκα πολύ, έχει πάρει το δρόμο του, ο δικηγόρος μου ξέρει. Με τάραξε πάρα πολύ όπως είναι φυσικό, ήταν κάτι πάρα πολύ άσχημο. Απίστευτο, από το πουθενά. Η μήνυση μου δεν ήταν επιθετική, ήταν αμυντική. Αμύνθηκα αυτή τη στιγμή, είναι φυσιολογικό. Αν μου πεις για χιούμορ και για σάτιρα, επίτρεψε μου να έχω μαθητεύσει στους μεγαλύτερους κωμικούς που έχουν περάσει από αυτό το χώρο τόσο χρόνια… ποιον να πρωτοπώ; Τους όρους “σάτιρα” και “χιούμορ” τους ξέρω πάρα πολύ καλά», καταλήγει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουρές έξω από το Καλλιμάρμαρο πριν καν ανοίξουν οι πύλες για τη συναυλία της Αννας Βίσση

Σήμερα

Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00 - Χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν σήμερα και αύριο το στάδιο

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Σήμερα

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Επικό σκηνικό στην παράσταση του Τσουβέλα στη Στυλίδα

Σήμερα

Εμφανίστηκε πίσω του παπάς και του τραγούδησε το σάουντρακ του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η Λίλι Κόλινς προκάλεσε ανησυχία με την πολύ λεπτή μέση της σε νέα εμφάνισή της

Σήμερα

«Ήταν πάντα τόσο αδύνατη;» γράφουν στα social media

Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο για το αν «έχει καλό καιρό στη θάλασσα»

Σήμερα

Αρκετές αντιδράσεις έχουν φέρει οι αναρτήσεις του αστεριού της εθνικής Τουρκίας μετά την νίκη τους απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Χτες

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

«Χιτσκοκικός εφιάλτης»: Οι δημοτικές αρχές της Ρώμης απαγόρευσαν σε γυναίκα να… ταΐζει τα περιστέρια

Χτες

Η απαγόρευση έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας για φτερά και περιττώματα από τα περιστέρια

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανέβασε το πρώτο του TikTok του για τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

Χτες

«Παραμονή της Παναγιάς. 2025, καλοκαίρι. Δρομοκαΐτειο. Ακούσια νοσηλεία», ανέφερε στο πρώτο του βίντεο στο TikTok ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.