E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κορέα: Οι σωματοφύλακες του Κιμ έτρεχαν παράλληλα με τη λιμουζίνα του!

Απίστευτες καταστάσεις

Κορέα: Οι σωματοφύλακες του Κιμ έτρεχαν παράλληλα με τη λιμουζίνα του!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για τη χερσόνησο της Κορέας, μετά τη συνάντηση του ηγέτη του Βορρά, Κιμ Γιονγκ Ουν με τον πρόεδρο του Νότου, Μουν Τζε-ιν, καθώς, πέραν του ότι μιλάμε για την πρώτη σύνοδο μεταξύ των δύο χωρών εδώ και πολύ καιρό, ο Κιμ, πέρασε τα κορεατικά σύνορα για πρώτη φορά από το 1953, όταν και ο πόλεμος της Κορέας έληξε με εκεχειρία (δεν έχει υπογραφεί ειρήνη ακόμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη συνάντηση ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπήκε σε μία λιμουζίνα, καθώς επέστρεφε στο Βορρά για γεύμα. Όμως το... μπαλέτο του είναι αυτό που έκλεψε την παράσταση. Όχι, δεν πρόκειται για τίποτα μέλη των μπολσόι, αλλά για 12 άρτια εκπαιδευμένους σωματοφύλακες, οι οποίοι όχι μόνο συνοδεύουν τη λιμουζίνα με τα πόδια, όχι μόνο κάνουν τζόγκινγκ γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά το κάνουν και συγχρονισμένα με βήμα παρέλασης! Όπως αναφέρει το CNN πολύ εύστοχα είναι ένα βίντεο που σε υπνωτίζει, καθώς οι 12 σωματοφύλακες, κινούνται τόσο ομοιόμορφα που νιώθεις ότι πρόκειται για μία κίνηση! Βέβαια αν αυτό οφείλεται μόνο στην εκπαίδευση, ή αν παίζει ρόλο και ο φόβος για το τι θα προκύψει αν δεν τα καταφέρουν, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, χαμογελαστοί, αντάλλαξαν μια θερμή χειραψία πάνω στη στρατιωτική οροθετική γραμμή που χωρίζει την κορεατική χερσόνησο, λίγο πριν αρχίσει η ιστορική διακορεατική σύνοδος κορυφής.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Σήμερα

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Σήμερα

Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

Σήμερα

Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Σήμερα

Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ

Ελένη Χατζίδου: «Δεν είμαι τελείως καλά με την υγεία μου, δυσκολεύτηκα αρκετά στην τελευταία εκπομπή»

Χτες

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν η φετινή, αν και μου αφήνει ωραία γεύση» τονίζει η Ελένη Χατζίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.