E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou για ένα live dj set στο six d.o.g.s.

Το Synthetic επιστρέφει στην Αθήνα με νέο party

Η Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou για ένα live dj set στο six d.o.g.s.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/4/2018 | 17:38

To Σάββατο 28 Απριλίου το Synthetic επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από το ξέφρενο περσινό του party με τον Mall Grab. Αυτή το φορά προσκαλεί την πολυαγαπημένη Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou στο six d.o.g.s. Το line-up συμπληρώνουν οι Thomas Numan, Bengoa και ΝΤΕΙΒΙΝΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προώθηση της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 14 διαφορετικούς χώρους της πόλης, ενώ πέρσι πραγματοποίησε και το πρώτο της party στην Αθήνα με καλεσμένο τον Mall Grab. Σε αυτά παρουσίασε πάνω από 40 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας, πλαισιώντας τους με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Jockeys.

Προηγούμενοι καλεσμένοι: Snuffo-live, Simoncino, Dim DJ, Makam, Moomin-live, Miltiades, Juan Atkins, Robert Hood, Vakula, Florian Kupfer, Tama Sumo, DVS1, Delano Smith, XDB, Steffi, Borrowed Identity, Kassem Mosse-live, Helena Hauff, Μorah, Gerd Janson, Legowelt-live, Route 8 (live & DJ set), Palms Trax, Patrice Scott, Οbjekt, Delta Funktionen, Surgeon-live, Cassegrain-live, Nikola Gala-live, Mall Grab, Function, Silent Servant, Ross From Friends-live, Peggy Gou, Paranoid London-live. Shanti Celeste, Skatebård, Francis Inferno Orchestra, Tentds-live, Ancient Methods, Vril-live, Kornél Kovács.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Peggy Gou ( Phonica, Ninja Tune )

Η Peggy Gou γεννήθηκε στη Σεούλ. Στα εφηβικά της χρόνια μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Αγγλικά και μόδα. Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ακμαία ηλεκτρονική σκηνή. Πρώτος της δάσκαλος στην παραγωγή μουσικής για το dancefloor ήταν ο Esa της δισκογραφικής Highlife, παρακλάδι της γνωστής Huntleys & Palmers. To feeling την συνεπήρε και αποφάσισε να ασχοληθεί οριστικά full time με τη μουσική. Εγκατέλειψε το Λονδίνο και τη δουλειά της ως fashion editor του Harper's Bazaar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επόμενός της σταθμός ήταν το Βερολίνο και επόμενο βήμα η δισκογραφία. Οι πρώτες της κυκλοφορίες έγιναν το 2016 στην πασίγνωστη Rekids (του Radioslave) και την ποιοτικότατη Technicolour (Actress, Legowelt, Hieroglyphic Being, Florian Kupfer κτλ.). Ακολούθησε το ‘Day Without Yesterday / Six O Six’ στο label, Phonica, που συνδέεται που το διάσημο ομώνυμο δισκοπωλείο.

To 2018 επέστρεψε στη δισκογραφία με το ‘Once’ στην εμβληματική Ninja Τune και το remix της στο ‘I Need You’ του τιτάνα της house, Kerri Chandler. Τον Απρίλιο αναμένεται το νέο της release στην Phonica White που τιτλοφορείται ‘Τravelling Without Arriving’.

Πέρα από τις κυκλοφορίες της όμως, αυτό που την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει, είναι τo DJing της. Απίθανο crossover με εναλλαγή κομματιών από διαφορετικά genres, επιλογές που δείχνουν βαθιά γνώση και σωστά δομημένα sets είναι στοιχεία που της έχουν εξασφαλίσει εμφανίσεις στα σπουδαιότερα μουσικά events, από το Dekmantel και το Dimensions στα Warehouse Project, Nuits Soneres, Peacock Society, DC-10 και XOYΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διατηρεί μόνιμη θέση σε όλες ανεξαιρέτως τις λίστες με τους καλλιτέχνες που θα διαπρέψουν στο κοντινό μέλλον, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε και σαν ομιλήτρια σε lecture του Boiler Room. Κατά τα λεγόμενα του Jackmaster ‘Peggy Gou is the sickest DJ I've seen in ages’.

https://www.facebook.com/peggygoupeggygou/
https://www.facebook.com/SyntheticEvents

Μπορείτε να προμηθεύεστε αποκλειστικά μέσω Viva ηλεκτρονικά στο:

https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/synthetic-hits-2-athens-w-peggy-gou/

και το πανελλαδικό δίκτυό των φυσικών σημείων πώλησης:

• Seven Spots
• Media Markt
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Reload Stores
• Τηλεφωνικά στο 11876

Εισιτήρια στην είσοδο: 15 ευρώ
Tickets on the door: 15 euros

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

U‑Theatre – Sword of Wisdom στο Θέατρο Πάλλας

Σήμερα

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ28/09

Faithless live στο ΟΑΚΑ

Πριν 6 μέρες

Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/0945

Ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα το Μουσείο Ακρόπολης για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Πριν 1 εβδομάδα

Υδάτινες διαδρομές: το νερό από τη φύση στον μύθο και την πόλη

Sneakerness Athens 2025

Πριν 1 εβδομάδα

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 10/10 έως 12/106

Αποστολή εξετελέσθη στο Plastiras Lake Festival: Τρία μερόνυχτα μουσικής, φύσης και ανεμελιάς

Πριν 2 εβδομάδες

Μουσική, λίμνη και camping: Το φεστιβάλ που έγινε η νέα μας καλοκαιρινή συνήθεια

Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!

Πριν 3 εβδομάδες

Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!

Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!

Πριν 3 εβδομάδες

Τώρα μένει μόνο να φτάσεις εσύ στην παρέα μας!

Plastiras Lake Festival 2025

Πριν 3 εβδομάδες

Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου, Λίμνη Πλαστήρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.