E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτό φέρεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο

Η υπόθεση οδηγείται προς πλήρη διαλεύκανση

Αυτό φέρεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/4/2018 | 08:34

Η ληστεία και συγκεκριμένα το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου που γνώριζαν πως υπήρχε στο σπίτι, φαίνεται να ήταν το κίνητρο της άγριας διπλής δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη σύλληψη και του τέταρτου υπόπτου, για τους ανακριτές η υπόθεση οδηγείται προς πλήρη διαλεύκανση, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Η Αστυνομία προσήγαγε την Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τον τέταρτο ύποπτο ηλικίας 22 ετών και πέτυχε την έκδοση διατάγματος κράτησής του για οκτώ ημέρες.

Μέχρι στιγμής τελούν υπό κράτηση τέσσερα άτομα. Ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του και η 22χρονη συμβία του, που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και ο 22χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προκύπτει - σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο - από τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο, στόχος όπως όλα δείχνουν ήταν η ληστεία, καθώς όπως φαίνεται οι ύποπτοι γνώριζαν για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού. Σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης, ο 33χρονος γνώριζε που ακριβώς βρισκόταν στο σπίτι το συγκεκριμένο χρηματοκιβώτιο. Παλιότερα τον είχαν προσλάβει για να κάνει εργασίες στα παράθυρα της μονοκατοικίας και ο 33χρονος φαίνεται να είδε το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι τέσσερις τους είχαν συναντηθεί αρκετό καιρό πριν από τη διάπραξη του εγκλήματος, με σκοπό να οργανώσουν τη διάρρηξη και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι ανακριτές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 22χρονου μετά την ανάκριση της συμβίας του 33χρονου, η οποία ανέφερε ότι στις 18 Απριλίου συναντήθηκε με τους άλλους τρεις συλληφθέντες, τον συμβίο της, τον ετεροθαλή αδερφό του και τον 22χρονο για να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 33χρονος είχε πει στην ίδια και στον ετεροθαλή αδελφό του να μείνουν σπίτι και να αναμένουν ειδοποίησή του ώστε να μεταβούν στον χώρο για να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο. Η συλληφθείσα ανέφερε στους ανακριτές ότι ο συμβίος της τους είχε πει πως εάν χρειαζόταν, θα σκότωνε. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι φαίνεται πως δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο, αφού αν και κάποτε η οικογένεια διατηρούσε χρηματοκιβώτιο, αυτό είχε μετακινηθεί εδώ και καιρό.

Ο 33χρονος φέρεται να είπε πως κατά την προσπάθειά τους να διαρρήξουν το σπίτι του άτυχου ζευγαριού «ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε».

Ο 22χρονος κατονόμασε τον 33χρονο, ως το πρόσωπο που διέπραξε τους φόνους και φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετέφερε τον 33χρονο το βράδυ του φονικού στη σκηνή του εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 22χρονος φέρεται να είναι το δεύτερο πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι. Δηλαδή εκείνος του οποίου άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος. Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του άτυχου ζευγαριού είχε καταθέσει στους ανακριτές πως ο 33χρονος, που στην αναγνωριστική παράταξη αναγνώρισε ως το πρόσωπο που τον βρήκε στο δωμάτιό του) τον υποχρέωσε να ανοίξει την πόρτα της κουζίνας για να μπει μέσα ο δεύτερος συνεργός του.

Η Αστυνομία εντόπισε τεκμήρια στην οικία του 22χρονου και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία πιθανόν να φορούσε κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Επίσης, στα σημειωματάρια που εντοπίστηκαν στο όχημα του 33χχρονου, αναγράφονται τα γεγονότα της διπλής δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις λοιπόν, η Αστυνομία, φαίνεται να ξεδιπλώνει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 19ης Απριλίου στον Στρόβολο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου ο 22χρονος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε για αναπαράσταση της δολοφονίας στο σπίτι που διαπράχθηκε το φονικό στις 18 Απριλίου.

Σήμερα οι ανακριτές θα έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία. Αυτά θα είναι οι επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στο μαχαίρι και στα ρούχα που βρέθηκαν στην πατρική οικία του 33χρονου κατηγορούμενου, τα οποία θα συμπληρώσουν το παζλ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Σήμερα

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Σήμερα

O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Σήμερα

Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Σήμερα

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Σήμερα

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα

Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Σήμερα

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Αγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι ‑ Την σκότωσε στην είσοδο πολυκατοικίας

Σήμερα

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 28χρονο δράστη

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί 2 συμπληρώματα διατροφής

Σήμερα

Περιέχουν μη εγκεκριμένα συστατικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με ακτινοβολία

Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την έκδοση του από τους πολίτες

Σήμερα

Τι θα συμβεί σε όσους δεν έχουν επιλέξει από 5 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.