E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιατί θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ

Πρώην σωματοφύλακες του ηθοποιού βγάζουν τα άπλυτά στη φόρα

Γιατί θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/5/2018 | 10:04

Το κατώφλι των δικαστηρίων φαίνεται πως θα περάσει και πάλι ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ. Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ, που τον κατηγόρησε ότι ασκούσε πάνω της σωματική βία και κάποια παλαιότερα μπλεξίματά του με τον νόμο, ο διάσημος σταρ θα χρειαστεί να καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού δύο πρώην σωματοφύλακές του κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του, για μη καταβολή δεδουλευμένων αλλά και άλλα αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ισχυρίζονται οι δύο άνδρες, η... θητεία τους στο πλευρό του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ήταν μία ταλαιπωρία, αφού τους εξανάγκαζε να εργάζονται σε επικίνδυνους για αυτούς συνθήκες, με άφθονα όπλα και ναρκωτικά στον περίγυρό τους ενώ τους έβαζε να προσέχουν το ανήλικο παιδί του.

Ο Eugene Arreola, συνταξιούχος αστυνομικός και ο Miguel Sanchez ξεκίνησαν να εργάζονται ως σωματοφύλακες του Ντεπ το 2013 και το 2016 τους επέλεξε ως προσωπικούς του φρουρούς που θα τον προστάτευαν μέσα στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τους πρώην μάνατζέρ του, τους οποίους κατηγορεί ότι διαχειρίστηκαν με άθλιο τρόπο τα 650 εκατομμύρια που έχει βγάλει τα τελευταία 20 χρόνια από τις ταινίες του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα χρήματα να έχει μείνει πανί πανί. Οι ίδιοι, από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την απώλεια των χρημάτων είναι ο ίδιος ο Ντεπ και οι εξωφρενικές σπατάλες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σωματοφύλακες του ηθοποιού άρχισαν να παρατηρούν από το 2016 ότι οι επιταγές τους δεν περιλάμβαναν τις αμέτρητες υπερωρίες τους. Επίσης στη μήνυσή τους ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός δεν τους επέτρεπε τα διαλείμματα που προβλέπονται από τον νόμο, ενώ είχε φροντίσει να φαίνονται στα χαρτιά ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, και όχι ως υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχουν διαρρεύσει τον κατηγορούν ακόμη ότι τους χρησιμοποιούσε σαν οδηγούς και σαν «παιδιά για όλες τις δουλειές» του ίδιου και της οικογένειάς του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, δεν ήταν λίγες οι φορές που αναγκάστηκαν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε «παράνομες ουσίες» ή που υποχρεώθηκαν να τραβήξουν τον ηθοποιό μακριά από τις κάμερες για να μην γίνει ρεζίλι εξαιτίας των ναρκωτικών που είχε καταναλώσει.

Ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κάνει προς το το παρόν κάποιο σχόλιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Σήμερα

Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, δήλωσε η ηθοποιός

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δεν βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Σήμερα

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου

Σήμερα

Ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα, δεν το βρήκα και γι’αυτό και δεν παντρεύτηκα, δήλωσε ο ηθοποιός

Paulina Porizkowa: Αποκάλυψε την πραγματική εικόνα του σώματός της χωρίς φιλτρά και αποθεώθηκε

Σήμερα

Το μοντέλο δε δείλιασε να δείξει την αληθινή φθορά του σώματός της

Θυμάσαι τις Girls Aloud; Δες πώς μοιάζουν και πού βρίσκονται σήμερα!

Σήμερα

Από τα 00s στα πρωτοσέλιδα: Οι Girls Aloud επιστρέφουν – Τι συνέβη πραγματικά πίσω από τη διάλυση, οι σχέσεις μεταξύ τους και τα μυστικά του reunion που κανείς δεν περίμενε!

Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε πως βρέθηκε σε πάρτι του P. Diddy

Χτες

«Με πήρε o Τοny και με πήγε στο πάρτι του P. Diddy»

Η Κέιτι Πέρι σε δείπνο με τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδάς, Τζάστιν Τρουντό

Χτες

Τον Ιούνιο έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια γάμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.