E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κύπρος: Παραδέχθηκε τη διπλή δολοφονία ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής

Το δικαστήριο ανανέωσε την κράτηση του Τζιωνή για άλλες 8 μέρες

Κύπρος: Παραδέχθηκε τη διπλή δολοφονία ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/5/2018 | 11:51

Την δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου παραδέχθηκε ο 33χρονος Λοϊζος Τζιωνής όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης. Ο Τζιωνής οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου με ισχυρή αστυνομική δύναμη για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανακριτής της υπόθεσης και υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Κουμέττος Κουμέττου έκανε αναφορά στα γεγονότα της υπόθεσης ενώ είπε ότι εναντίον του 33χρονου διερευνώνται 13 αδικήματα μεταξύ των οποίων και ο φόνος εκ προμελέτης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην οικία της οδού Ζαλόγγου εντοπίστηκε ανοικτό παράθυρο κουζίνας ενώ είπε πως δεν εντοπίστηκε ακόμα το πορτοφόλι του 60χρονου και ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο τι κλάπηκε από την οικία. Ο ανακριτής αναφέρθηκε και στις μαρτυρίες που υπάρχουν και δείχνουν δείχνουν την εμπλοκή του 33χρονου.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στη μαρτυρία, που φέρει τον 33χρονο ύποπτο να δήλωνε οικείο του πρόσωπο τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι «θα κάνει μια δουλειά που θα τον κάνει πλούσιο». Επίσης έγινε αναφορά στη μαρτυρία ότι δύο μέρες πριν το φόνο ο ύποπτος ανέφερε «θα γίνω πλούσιος και θα αγοράσω όλα τα σπίτια εδώ. Έχω άνθρωπο μέσα και θα μας βοηθήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανακριτής αναφέρθηκε επίσης στα όσα είπε ο 33χρονος κατά την σύλληψη του. Ο Τζιωνής είχε πει στην αστυνομία ότι «θέλω να πω όσα ξέρω για την υπόθεση. Ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ ως ένα σημείο. Ξέρω ποιοι εμπλέκονται και ποιο είναι το κίνητρο. Το σπίτι το ξέρω από το 2012 που πήγα για να κάνω κάτι δουλειές. Αυτό σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια». Αναφερόμενος στην ιατροδικαστική εξέταση ο ανακριτής, είπε ότι έδειξε εκδορές στο σώμα του 33χρονου Τζιωνή. Ενημέρωσε επίσης το δικαστήριο ότι στο όχημα που οδηγούσε ο ύποπτος εντοπίστηκαν σημειώσεις για το έγκλημα που αφορούσαν τα θύματα. Ο 33χρονος κατονόμασε ως συνεργό του τον ετεροθαλή αδελφό του, που σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του είπε: «Τους μαχαίρωσα και τους δύο».

Ο ανακριτής αναφέρθηκε στην κατάθεση που λήφθηκε από τη σύντροφο του 33χρονου η οποία υποστήριξε ότι δεν είδε ποτέ να έχει στην κατοχή του ο Τζιωνής επιθετικά όργανα. H 22χρονη Σάρα Σιαμς ανακρινόμενη ενέπλεξε τον εαυτό της και ανέφερε ότι ο 33χρονος Τζιωνής και ο 22χρονος Χατζηξενοφώντος που συνελήφθη τελευταίος είναι τα δύο πρόσωπα που μπήκαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου. Η ίδια και ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή περίμεναν τηλεφώνημα για να μεταβούν στην οικία να παραλάβουν τα κλοπιμαία. Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης και οι τρείς ύποπτοι σε γραπτές καταθέσεις περιγράφουν τον Τζιωνή ως αυτόν που οργάνωσε την ληστεία και αυτόν που σκότωσε τα δυο θύματα.

Το δικαστήριο ανανέωσε την κράτηση του Λοϊζου Τζιωνή για άλλες οκτώ ημέρες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

Σήμερα

Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.