E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βγήκε η απόφαση για την Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Τι ποσό θα εισπράττει μηνιαίως η κ. Αλιμόνου;

Βγήκε η απόφαση για την Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/5/2018 | 08:29

Η Τζίνα Αλιμόνου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας στο Πρώτο Θέμα, με την ίδια απόφαση όρισε ότι το ποσό τη διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μάλιστα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Τζίνα Αλιμόνου θα παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης όπως ακριβώς είναι, με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι το ύψος της για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8,000 ευρώ τον μήνα, ενώ για το καθένα από τα τρίδυμα, 7,500 ευρώ. Τέλος, 4,000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η κ. Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον κ. Βαρδινογιάννη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Χατζίδου: «Δεν είμαι τελείως καλά με την υγεία μου, δυσκολεύτηκα αρκετά στην τελευταία εκπομπή»

Σήμερα

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν η φετινή, αν και μου αφήνει ωραία γεύση» τονίζει η Ελένη Χατζίδου

Κατερίνα Καραβάτου: Αιφνιδίασε τους συνεργάτες της – «Η μελιτζάνα κάνει καλό στον προστάτη»

Σήμερα

«Οι άντρες πρέπει να τρώτε μελιτζάνες, όπως επίσης να βάζετε και κανέλα στον καφέ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Σάσα Σταμάτη: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο Πρωινό

Σήμερα

«Ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα», είπε η Σάσα Σταμάτη.

6 διάσημοι μπαμπάδες με γιους που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Σήμερα

Όταν η φύση κάνει copy-paste, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.