E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή: Η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία

Ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή: Η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/5/2018 | 16:32

Σε… παραλήρημα εξελίχθηκε η ομιλία του Κώστα Κατσίκη στη Βουλή, για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την ρύθμιση που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του διαφωνεί με την επίμαχη διάταξη καθώς όπως είπε παραβιάζει τον νόμο της ηθικής και επανέφερε με μάλλον εμφατικό τρόπο το ερώτημα για την ουσία που συνδέει τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις καρέκλες της εξουσίας.

«Οι θιασώτες της ομοφυλοφιλίας λένε ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Φυσικά και δεν έχει σύνορα. Το ζήτημα όμως είναι το που κατευθύνεται. Η αγάπη στο χρήμα που οδηγεί σε απληστία είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης για να προσθέσει «Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αρκετοί φοβούνται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους καθώς θεωρούν ότι θα γίνουν θύματα μπούλινγκ. «Φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε. Όχι εγώ. Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας τρολάρουν και θα μας στολίσουν με χαρακτηρισμούς και θα μας μηνύσουν όπως με μήνυσε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Είναι όνειδος να εκφράζεις την άποψή σου αν δεν ταιριάζει με την δική τους» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παγόβουνο η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης»
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε ως «παγόβουνο» την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια για να προσθέσει «τώρα πάμε σε θεσμοθέτηση αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. Αμφισβητώ την καλή τους πρόθεση. Οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να συνευρίσκονται σεξουαλικά όχι για να αναπαραχθούν αλλά για την ικανοποίησή τους τώρα θέλουν να γίνουν ανάδοχοι. Κινδυνεύει ή συναισθηματική και ψυχική ασφάλεια των παιδιών. Εμείς οι ΑΝΕΛ υπερασπιζόμαστε την αυθυπαρξία και την αυτοτέλειά μας και καταψηφίζουμε».

Κουράκης: Οι συνθήκες είναι ώριμες
Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση κινήθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ολομέλειας της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, ο οποίος υπεραμύνθηκε του δικαιώματος στο γάμο και την υιοθεσία.
Ο κ. Κουράκης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του αστικού κώδικα. «Θα πρέπει να ανοίξουμε ακόμα περισσότερο τη συζήτηση σε σχέση με την υιοθεσία. Το θέμα είναι ώριμο και η κοινωνία ζητά από μας να προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Οι συνθήκες είναι ώριμες για να προχωρήσουμε και σε ό,τι αφορά τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία. Είναι ώρα να ξεφύγουμε από σκοταδιστικές αντιλήψεις που σχετίζουν την ισορροπία της οικογένειας με το φύλο των γονέων» είπε

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Σήμερα

Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Σήμερα

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Σήμερα

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Σήμερα

Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Σήμερα

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Σήμερα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Σήμερα

Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Σήμερα

Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Σήμερα

Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.