E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελένη Φουρέιρα: Ηθελα να κλάψω για την Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον αποκλεισμό της Ελλάδας

Ελένη Φουρέιρα: Ηθελα να κλάψω για την Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/5/2018 | 12:13

Συγκινημένη αλλά και με χαμόγελο εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του α’ ημιτελικού της Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο και να κερδίσω. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, θα είμαι χαρούμενη, γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο για τη θέση που θα πάρεις, αλλά για την μουσική και τα μηνύματα που στέλνει», είπε η τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό, αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Όπως πρόσθεσε, αφενός ήταν χαρούμενη για την πρόκρισή της και αφετέρου ήθελε να βάλει τα κλάματα καθώς η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία ζει, ενώ συνεχάρη δημόσια την Γιάννα Τερζή, λέγοντας πως είχε ένα πολύ καλό τραγούδι και η εμφάνισή της στη σκηνή ήταν καταπληκτική.

Όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, η Κύπρος θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Η ακριβής θέση θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την διεξαγωγή του β’ ημιτελικού, το βράδυ της Πέμπτης (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα προκύψουν άλλοι δέκα φιναλίστ.

Ο τελικός της 63ης Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα διαγωνιστούν οι είκοσι χώρες από τους δύο ημιτελικούς, οι λεγόμενοι Big 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια (Πορτογαλία).

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.