E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες

Εντόπισε στο καφενείο άτομο που συστήνεται ως συνεργάτης της - Μεγαλοοικονόμου: Δεν έριξα καρεκλιές...

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/5/2018 | 18:48

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά δε με το επεισόδιο, οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο καφενείο και εντόπισε το πρόσωπο που για την ίδια λειτουργεί σαν κόκκινο πανί του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή:

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος...».

Η Μεγαλοοικονόμου διευκρινίζει: Δεν έριξα καρεκλιές...

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για να δώσει τη δική της εκδοχή για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα επειδή υποστήριζε ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. «Στο σάιτ που διατηρεί γράφει συνέχεια εναντίον μου» εξήγησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προ διμήνου την πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του προέδρου της Βουλής να την ενημερώσει ότι ο άνθρωπος που σήμερα υπέστη την οργή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ζητούσε ραντεβού από τον Νίκο Βούτση εμφανιζόμενος σαν συνεργάτης της.
Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους και αποδείχθηκε ότι είχε μία διαπίστευση ως δημοσιογράφος μεχρι τις 30 Αυγούστου αλλά -όπως είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων- του την έκοψαν.

Σήμερα, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, τον είδε πάλι στο καφενείο της Βουλής. Έκείνος έκανε ότι δεν την ήξερε, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η κυρία Μεγαλοοικονόμου του ζήτησε να βγει έξω, αρκετές φορές, αλλά αυτός χαμογελούσε ειρωνικά. Κι επειδή δεν έβγαινε έξω, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «τον έσπρωξε δυο φορές και του έριξε κάνα-δυο φορές στο κεφάλι με το κινητό» όπως η ίδια είπε, διαψεύδοντας ότι του πέταξε καρέκλα….

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Σήμερα

10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Σήμερα

Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Χτες

Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Χτες

Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Χτες

Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Χτες

Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Χτες

«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Χτες

Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Χτες

Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Χτες

Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα

Ξανά υπέρ του Φειδία Παναγιώτου ο Έλον Μασκ: Ψηφίστε τον για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Χτες

Ο Νοτιοαφρικανός δισεκατομμυριούχος είδε ένα βίντεο του ευρωβουλευτή από την Κύπρο κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ενθουσιάστηκε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.