E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες

Εντόπισε στο καφενείο άτομο που συστήνεται ως συνεργάτης της - Μεγαλοοικονόμου: Δεν έριξα καρεκλιές...

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/5/2018 | 18:48

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά δε με το επεισόδιο, οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο καφενείο και εντόπισε το πρόσωπο που για την ίδια λειτουργεί σαν κόκκινο πανί του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή:

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος...».

Η Μεγαλοοικονόμου διευκρινίζει: Δεν έριξα καρεκλιές...

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για να δώσει τη δική της εκδοχή για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα επειδή υποστήριζε ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. «Στο σάιτ που διατηρεί γράφει συνέχεια εναντίον μου» εξήγησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προ διμήνου την πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του προέδρου της Βουλής να την ενημερώσει ότι ο άνθρωπος που σήμερα υπέστη την οργή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ζητούσε ραντεβού από τον Νίκο Βούτση εμφανιζόμενος σαν συνεργάτης της.
Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους και αποδείχθηκε ότι είχε μία διαπίστευση ως δημοσιογράφος μεχρι τις 30 Αυγούστου αλλά -όπως είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων- του την έκοψαν.

Σήμερα, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, τον είδε πάλι στο καφενείο της Βουλής. Έκείνος έκανε ότι δεν την ήξερε, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η κυρία Μεγαλοοικονόμου του ζήτησε να βγει έξω, αρκετές φορές, αλλά αυτός χαμογελούσε ειρωνικά. Κι επειδή δεν έβγαινε έξω, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «τον έσπρωξε δυο φορές και του έριξε κάνα-δυο φορές στο κεφάλι με το κινητό» όπως η ίδια είπε, διαψεύδοντας ότι του πέταξε καρέκλα….

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έδωσε τα χέρια με τον Σαββίδη ο Κωνσταντέλιας και μένει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2029

Σήμερα

Ο νεαρός διεθνής άσος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας έως το 2029 χωρίς να υπάρχει ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο

Ρομποτικό χέρι μαγείρεψε πίτσα και δημιούργησε ελπίδες σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Σήμερα

Tο ρομποτικό χέρι είναι εξοπλισμένο με προσαρμοστικές αρπάγες που μπορούν να χειριστούν αντικείμενα όλων των μεγεθών και υφών

Αμυντικό πρόγραμμα «SAFE»: Τα 18 κράτη‑μέλη της ΕΕ που κατέθεσαν αίτημα ένταξης

Σήμερα

Εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, αίτημα να ενταχθούν στο αμυντικό πρόγραμμα της ΕΕ κατέθεσαν άλλα 16 κράτη

Στον αέρα προσωπικά δεδομένα γυναικών από εφαρμογή με πληροφορίες για τα «red flags» ανδρών

Σήμερα

Διέρρευσαν ονόματα και φωτογραφίες από την εφαρμογή Tea, που είναι μόνο για γυναίκες

Ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση ήπατος στον 15χρονο Δημήτρη

Σήμερα

Το χειρουργείο κράτησε περίπου 8,5 ώρες

Λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού ‑ Αρκετοί τραυματίες

Σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο λόγω του σοβαρού τροχαίου

Σοκ στον Αρη: Σε σοβαρή κατάσταση ο Κάρλες Πέρεθ μετά από επίθεση σκύλου

Σήμερα

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που νοσηλεύεται με βαθύ σχίσμα στα γεννητικά όργανα.

Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Εξερράγη το ηφαίστειο Κλιουτσεφσκόι

Σήμερα

Στις ακτές των ΗΠΑ το τσουνάμι μετά τη Χαβάη και την Ιαπωνία

Φωτιά τώρα στο Μονολίθι Πρέβεζας ‑ Μήνυμα 112 για ετοιμότητα

Σήμερα

Στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

Ozzy Osbourne: Χιλιάδες θαυμαστές του στο Μπέρμιγχαμ για να τον αποχαιρετήσουν ‑ Δείτε live της κηδεία

Σήμερα

Οι θαυμαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πομπή μέσω livestream

Σεισμός στη Ρωσία ‑ Καλιφόρνια: Νέο τσουνάμι 3,6 ποδιών στο Crescent City

Σήμερα

To τσουνάμι από τον σεισμό των 8,8 Ρίχτερ στην Ρωσία έφθασε στις ακτές της Καλιφόρνιας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.