E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννης Μπουτάρης: Καρέ – καρέ η άγρια επίθεση σε βάρος του

Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Γιάννης Μπουτάρης: Καρέ – καρέ η άγρια επίθεση σε βάρος του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2018 | 10:35

«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα (21.05.2018), στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε νεότερες δηλώσεις του στο τοπικό site Voria.gr, ο κ. Μπουτάρης τόνισε: «Αυτό που έζησα ήταν εφιαλτικό. Ήταν κάμποσοι και με χτυπούσαν παντού, σε όλο μου το σώμα, με μπουνιές, κλωτσιές, όλα. Δεν νομίζω να ήταν Πόντιοι. Άλλωστε με τους Πόντιους έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία, αλλά δεν είμαι σε θέση και δεν θέλω να τις πω τώρα».

Γιάννης Μπουτάρης: Η άγρια επίθεση
Άγρια επίθεση από εξοργισμένο πλήθος δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου (19.05.2018).

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου με την κατάσταση να ξεφεύγει, καθώς κάποια άτομα άρχισαν να βρίζουν τον δήμαρχο και στην συνέχεια δεν δίστασαν να του επιτεθούν με σπρωξίματα και χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως επιχείρησαν οι άνδρες της ασφάλειας του να τον απομακρύνουν. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα άτομα δεν σταμάτησαν πουθενά μιας και πετάχτηκαν πολλά μπουκάλια και αντικείμενα… ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν σε κατάσταση σοκ.

Λίγο μετά την επίθεση ο κ. Μπουτάρης μεταφέρθηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο. Ωστόσο, λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε αποφασίστηκε να μεταβεί σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο πρότειναν να νοσηλευτεί ο δήμαρχος για προληπτικούς λόγους και εκτός απροόπτου θα πάρει εξιτήριο την Δευτέρα (21.05.2018).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες από Eurokinissi

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Λαύριο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Σήμερα

Μπαλκόνι κατέρρευσε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα

Βόλος: Βρέθηκε ζωντανός ο 53χρονος κτηνοτρόφος – Απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σήμερα

Εντοπίστηκε ο 53χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το πρωί της Τρίτης.

Νομπελίστας «εκτός δικτύου»: Η επιτροπή δεν μπορεί να τον εντοπίσει ‑ Κάνει πεζοπορία στη φύση

Σήμερα

Ο Φρεντ Ράμσντελ, ένας από τους φετινούς νικητές του Νόμπελ Ιατρικής, δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τη βράβευσή του

Έφηβος έκανε στο ChatGPT αυτή την ερώτηση και κατέληξε με χειροπέδες

Σήμερα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αστείο

Επίσημες ανακοινώσεις από τον Πάνο Ρούτσι στις 8 το βράδυ – Κωνσταντοπούλου: Μεγάλη νίκη

Σήμερα

Όλοι αυτοί που προσπαθούν να αντιστρέψουν τα πράγματα να πάψουν να παρεμβαίνουν και να αφήσουν την αλήθεια να φανεί

Επιστήμονας ισχυρίζεται πως εντόπισε τον Κήπο της Εδέμ μετά από «ενδελεχή μελέτη» της Βίβλου και του Κορανίου

Σήμερα

Εδώ και δεκαετίες, η επικρατούσα άποψη των μελετητών είναι ότι ο Κήπος βρισκόταν στο σημερινό Ιράκ

Αγριος καβγάς μέσα σε αίθουσα σινεμά στου Ρέντη: Πιάστηκαν στα χέρια

Σήμερα

Νεαροί φέρεται να έκαναν φασαρία κατά τη διάρκεια της ταινίας με αποτέλεσμα κάποιοι από τους θεατές να τους κάνουν παρατηρήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.