E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φρίκη: Ο πυγμάχος που διαμέλισε την κοπέλα του πιθανώς έφαγε τα όργανά της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Φρίκη: Ο πυγμάχος που διαμέλισε την κοπέλα του πιθανώς έφαγε τα όργανά της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/6/2018 | 08:50

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, όπου ένας 28χρονος πυγμάχος, ο Γκάρι Τσου, σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη κοπέλα του, Χουάνγκ -ι Μιν, που γνώρισε στο Tinder, επειδή του είπε ψέματα για την παρθενιά της, αλλά και λόγω υποψιών ότι τον απατούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νεαρός, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τοποθέτησε τα μέλη του σώματός της σε οκτώ σακούλες, ωστόσο η απουσία κάποιων οργάνων κινεί τις υποψίες των ερευνητών ότι ο άντρας τα έφαγε!

Ενώ ερευνητές αρχικά βρήκαν επτά σακούλες που περιείχαν τα μέλη της άτυχης κοπέλας, μία όγδοη ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα (τοπική ώρα) 20 μέτρα από το σημείο, όπου είχαν θαφτεί άλλα μέλη της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα εσωτερικά της όργανα.

Στην πιθανότητα ότι ο Τσου πέταξε τα όργανά της στην τουαλέτα, η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει ακόμη αν ξεκίνησε να ψάχνει την αποχέτευση. Ένας εργολάβος κηδειών, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα για τα μέλη της κοπέλας, ανέφερε ότι κάνουν ό,τι καλύτερο για να «μαζέψουν» όλο το σώμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα εσωτερικά όργανα της 27χρονης δεν φαίνεται να έχουν πεταχτεί στην τουαλέτα, δίνοντας έτσι την πιο ανατριχιαστική πιθανότητα στο έγκλημα, ότι ο Τσου πιθανώς τα έφαγε. Όπως πρόσθεσε, αν δεν μπορέσουν να τα εντοπίσουν πουθενά, τότε θα χρειαστεί νεκροτομεί στο σώμα του Τσου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν υπολείμματα στο στομάχι του.

Το χρονικό μίας ιστορίας θρίλερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χουάνγκ εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή να τρώει μεσημεριανό με τον Τσου στις 20 Μαΐου. Ο αδελφός της προσπαθούσε εις μάτην να την προειδοποιήσει για τον 28χρονο, ωστόσο εκείνη δεν του απάντησε ποτέ, έχοντας χάσει κάθε επαφή μαζί της από τις 19 Μαΐου.

Αφού τα ίχνη της αγνοούνταν για μία εβδομάδα, στις 26 Μαΐου, ο αδελφός της ανακοίνωσε μέσω Facebook, ότι την αναζητά, πιστεύοντας ότι ο Τσου την κρατά παρά τη θέλησή της. Ανησυχούσε, δε, για την ασφάλεια της αδελφής του, καθώς ο Τσου είχε «βεβαρυμένο ιστορικό» βίας απέναντι στην πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Τσου απάντησε στο Facebook ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία στην Χουάνγκ, πολλώ δε μάλλον να την κρατά «αιχμάλωτη». Όπως είπε, τις προηγούμενες ημέρες που ήταν εξαφανισμένη, στην πραγματικότητα ήταν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, έδωσε ένα στίγμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί κίνητρο του εγκλήματος, ότι εκείνη τού είπε ότι χρησιμοποιούσε το Tinder για one night stand, ενώ τον είχε κάνει να πιστεύει ότι ήταν παρθένα. Ισχυριζόταν ότι όταν ανακάλυψε ότι όλα αυτά, ήθελε να χωρίσουν. Παράλληλα, υποστήριζε ότι τον παρακάλεσε να της δώσει άλλη μία ευκαιρία για να τού αποδείξει ότι είχε αλλάξει. Εκείνος είπε ότι δεν άλλαξε ποτέ και ότι συνέχιζε να συνομιλεί με άλλους άντρες στο chat.

Λίγες μέρες μετά από την ανεύρεση του διαμελισμένου πτώματος της Χουάνγκ, βρέθηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου από ένα δέντρο. Η αστυνομία βρήκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χώρο που έλαβε χώρα η αυτοχειρία και στο ο ποίο έγραφε: «με εξαπάτησε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.