E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιους ρίχνει στο καλοκαιρινό πρωινό ο ΑΝΤ1

Πώς διαμορφώνεται συνολικά η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την θερινή περίοδο

Ποιους ρίχνει στο καλοκαιρινό πρωινό ο ΑΝΤ1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/6/2018 | 17:11

Μπαίνει καλοκαιράκι με… υψηλές θερμοκρασίες φέτος στα κανάλια. Το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει και κόσμος φεύγει, έρχεται ή μετακομίζει… Αυτή, άντως, παραμένει στη θέση της στον ΑΝΤ1. Παρά κάποιες φήμες που την θέλουν να εγκατέλειψε το κανάλι του Αμαρουσίου για να πάει σε άλλο τηλεοπτικό σπίτι, εκείνη όχι μόνο μένει αλλά και αναλαμβάνει την παρουσίαση στο καλοκαιρινό Πρωινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλάμε για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 στον αέρα τον Ιούλιο, μόλις ολοκληρωθεί το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου θα μπει στο πλατό για να δοκιμαστούν δίπλα της οι «υποψήφιοι» που θα την πλαισιώσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όσο για το ποιοι θα είναι αυτοί τελικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Για τη ζώνη 07:00 – 10:00, όμως, ο ΑΝΤ1 έχει καταλήξει στους καλοκαιρινούς διαδόχους του Γιώργου Παπαδάκη. Πρόκειται για τρία τηλεοπτικά ζευγάρια, τα οποία θα εναλλάσσονται ανά τρεις εβδομάδες. Αυτοί -κατά σειρά εμφάνισης- είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι: Ντίνος Σιωμόπουλος – Στεφανία Μουρελάτου, Νίκος Ρογκάκος – Μπάγια Αντωνοπούλου, Γιώργος Κούρος – Δημήτρης Κοτταριδης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φούντωσαν οι φήμες: Pamela Anderson και Liam Neeson σε... τρυφερή φάση

Πριν 9 ώρες

Οι υποψίες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Liam Neeson και την Pamela Anderson φούντωσαν ξανά

Δεν είναι στη διαθήκη του Χακλ Χόγκαν η κόρη του

Χτες

Ο λόγος που ζήτησε να αφαιρεθεί

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Χτες

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Χτες

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Χτες

«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Χτες

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Χτες

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Χτες

Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, δήλωσε η ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.