E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Χάος» αύριο στην Αθήνα με τις στάσεις εργασίας σε μετρό, τρόλεϊ και λεωφορεία

Δείτε τις ώρες

«Χάος» αύριο στην Αθήνα με τις στάσεις εργασίας σε μετρό, τρόλεϊ και λεωφορεία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/6/2018 | 19:45

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 14 Ιουνίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ταλαιπωρώντας για μία ακόμα φορά τους Αθηναίους επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η πόλη θα μείνει χωρίς μετρό από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τη λήξη.

«Στις 14 Ιουνίου ψηφίζεται ένα νέο πακέτο µέτρων, το λεγόµενο µεσοπρόθεσµο, µε ισχύ µέχρι το 2022 αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί τον ενδιάµεσο κρίκο για την εσαεί συνέχιση των µνηµονίων. Τα νέα µέτρα, µε άλλα λόγια το τέταρτο µνηµόνιο, είναι ακόµη χειρότερα για το λαό, προβλέπουν ωστόσο φοροαπαλλαγές για το µεγάλο κεφάλαιο και ταυτόχρονα την διατήρηση της εργασιακής ζούγκλας που δημιούργησαν τα προηγούµενα µνηµόνια» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του το ΣΕΛΜΑ.

Χειρόφρενο τραβούν λεωφορεία και τρόλεϊ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

Τα τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 - 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανακοίνωσή της η «Εργαζομένων-ΗΛΠΑΠ» αναφέρει: «αγωνιζόμαστε για προσλήψεις προσωπικού, υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, προμήθεια ανταλλακτικών, όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όχι στο κλείσιμο των αμαξοστασίων, όχι στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

Επαναλαμβανόμενες οι απεργίες στα ταξί

Σε 24ωρη απεργία προχώρησε, την Τετάρτη, το ΣΑΤΑ, με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές να προειδοποιούν για επαναλαμβανόμενες δράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται ότι «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό ζήτησαν οι θεσμοί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ».

Το ΣΑΤΑ υπογραμμίζει πως «ξεκινάμε με 24ωρη απεργία, από τις 13/6/2018 (6 π.μ) η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Χτες

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Χτες

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Χτες

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Χτες

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Χτες

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Χτες

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Χτες

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.