E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

100.000 δολ. στα παιδιά των μεταναστών από γνωστό ζευγάρι

Την ώρα που αυξάνεται η κατακραυγή προς την πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ

100.000 δολ. στα παιδιά των μεταναστών από γνωστό ζευγάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/6/2018 | 21:42

Σάλο προκαλεί η αμφιλεγόμενη απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να προχωρεί στον χωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους όταν συλλαμβάνονται παράτυποι μετανάστες στα σύνορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το λόγο αυτό, ο George και η Amal Clooney έκαναν μια δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων σε μια οργάνωση για την προάσπιση των παιδιών μεταναστών, την ώρα που αυξάνεται η κατακραυγή προς την πολιτική της κυβέρνησης Ντόναλντ Τραμπ να χωρίζει τα παιδιά από τους μετανάστες γονείς τους.

Η οργάνωση, Young Center for Immigrant Children's Rights, ανέφερε χθες, σε ένα δελτίο τύπου, ότι δέχθηκε μια «γενναιόδωρη δωρεά» ύψους 100.000 δολαρίων από το ζεύγος Κλούνεϊ και το ίδρυμά τους "Foundation for Justice".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μας ρωτήσουν: είναι αλήθεια ότι η χώρα σας πραγματικά απήγαγε παιδιά από τους γονείς τους για να τα βάλει σε κέντρα κράτησης; Και όταν απαντήσουμε "ναι|, θα μας ρωτήσουν τί κάναμε για αυτό. Ποια θέση πήραμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πολιτική αυτής της κυβέρνησης όμως μπορούμε να βοηθήσουμε υπερασπιζόμενοι αυτά τα θύματα» τονίζει το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Bruce Springsteen διέκοψε την παράστασή του στο Broadway προκειμένου να καταγγείλει τους χωρισμούς.

«Βλέπουμε αυτή τη στιγμή στα αμερικανικά σύνορα καταστάσεις τόσο φοβερά απάνθρωπες και αντιαμερικανικές που προκαλεί αγανάκτηση» είπε από τη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ακούμε υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης να βλασφημούν επικαλούμενα τον Θεό και το έθνος για να πουν ότι είναι ηθικά δικαιολογημένο να καταφέρονται εναντίον των παιδιών. Ας μπορέσει ο Θεός να σώσει τις ψυχές μας» συμπλήρωσε, αναφερόμενος σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς, όπου επικαλείτο τη Βίβλο.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής John Legend και η σύζυγός του ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι προσφέρουν το ποσό των 288.000 δολαρίων στην οργάνωση προάσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων American Civil Liberties Union (ACLU), για να τραβήξει την προσοχή στις «οικογένειες που διαλύονται από την απάνθρωπη πολιτική της διοίκησης Τραμπ».

Bruce Springsteen
[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.