E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιαννιάς ‑ Νταντά ‑ Αρσενίου: Το απόλυτο καλοκαιρινό σχήμα στο Frangelico

Το γνωστό στέκι της παραλιακής, βάζει φωτιά και στις καλοκαιρινές νύχτες

Γιαννιάς ‑ Νταντά ‑ Αρσενίου: Το απόλυτο καλοκαιρινό σχήμα στο Frangelico
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2018 | 12:38

Το γνωστό στέκι της παραλιακής ανανεώνει το σχήμα του για την καλοκαιρινή περίοδο με τους Γιώργο Γιαννιά, την Βασιλική Νταντά και τον Σάκη Αρσενίου να αναλαμβάνουν την διασκέδαση! Πρεμιέρα Πέμπτη 26 Απριλίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Frangelico ανανεώνεται για την περίοδο του καλοκαιριού 2018 και μετά τους Γιώργο Τσαλίκη και Αγγελική Ηλιάδη, την σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Γιαννιάς, η Βασιλική Νταντά και ο Σάκης Αρσενίου, τρεις καλλιτέχνες γνώριμοι στους θαμώνες του μαγαζιού, έχοντας αρκετές φορές συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης με μεγάλη επιτυχία!

Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στο αγαπημένο του Frangelico με το οποίο έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του, έχοντας παραπάνω από 10 σεζόν που έχει εμφανιστεί στην πίστα του! Έχοντας για παρακαταθήκη μία εξαιρετική σεζόν στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος να αναλάβει για ακόμη μία φορά ρόλο πρωταγωνιστή, μετά το επιτυχημένο τελευταίο πέρασμά του το καλοκαίρι του 2016 έχοντας τότε στο πλευρό του την Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου, σχήμα το οποίο κράτησε για περίπου 6 μήνες! Η επιστροφή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως το κέντρο θα γεμίζει ασφυκτικά σε κάθε του εμφάνιση!

Στο πλευρό του θα βρεθεί αυτή την φορά η αγαπημένη Βασιλική Νταντά η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στο Frangelico! Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία από τις πίστες της Αθήνας και ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο "Μαζί της" είναι έτοιμη να κάνει την διαφορά στο σχήμα! Η Βασιλική αν και γεννημένη στην Αθήνα, ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη όπου έκανε όνομα τραγουδώντας δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Γιασεμής. Στη συνέχεια κατέβηκε στη πρωτεύουσα όπου τραγούδησε για πρώτη φορά στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σχήμα θα είναι ο Σάκης Αρσενίου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Γιώργος Γιαννιάς πριν 2 χρόνια στο ίδιο κέντρο! Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει κάνει το Frangelico σπίτι του τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις του να είναι αρκετά συχνές στα σχήματα.

Φραντζελικο Γιαννιάς Νταντά Αρσενίου για ξέφρενο γλέντι σε ρυθμούς λαϊκούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11ο Edessa Short Film Festival: Η μαγεία του κινηματογράφου επιστρέφει στην πόλη των νερών

Πριν 3 εβδομάδες

4 & 5 Ιουλίου 2026 - Cine Καταρράκτες, Περιοχή Μύλοι, Έδεσσα - Είσοδος Ελεύθερη

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ και αυθεντική ενέργεια

Πριν 3 εβδομάδες

Το αγαπημένο μουσικό σχήμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Πέμπτη 25 Ιουνίου

ΜΠΛΙΠ ΦΕΣΤ 26: Ποιοι εμφανίζονται στο μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Εύβοιας;

Πριν 3 εβδομάδες

Τρεις ημέρες non-stop μουσικής με δύο stages και πάνω από 50 καλλιτέχνες στο Platanenhof της Κύμης, από 3 έως 5 Ιουλίου 2026.

Avli Music Festival 2026: Ποιοι εμφανίζονται σε Ανδρο, Τήνο και Σύρο τον Ιούλιο;

Πριν 3 εβδομάδες

Έξι βραδιές με ζωντανή μουσική στις Κυκλάδες από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου 2026, με εισιτήρια διαθέσιμα στο ticketmaster.gr.

Akylas – Press Start Tour στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 3 εβδομάδες

Ο καλλιτέχνης που έγινε viral με το «Ferto» φέρνει το πιο εκρηκτικό καλοκαιρινό party στη Θεσσαλονίκη

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

Πριν 4 εβδομάδες

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

Πριν 4 εβδομάδες

BOLIVAR BEACH BAR18/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Πριν 4 εβδομάδες

Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

Πριν 4 εβδομάδες

Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.