Έκλεψαν δεκάδες διαμάντια από το σπίτι 60χρονης
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για τη κλοπή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 21/6/2018 | 21:31
Δεκάδες άκοπα διαμάντια, κοσμήματα και χρήματα κατηγορούνται πως αφαίρεσαν από το σπίτι μίας 60χρονης, στην Πάτρα, δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες εισέβαλλαν πριν από περίπου δέκα ημέρες στο σπίτι της 60χρονης και αφαίρεσαν ένα πουγκί, το οποίο περιείχε 42 άκοπα διαμάντια, κοσμήματα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δύο ανδρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












