E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«NO FUTURE» Από την εφηβική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Παρασκευή 27 Ιουλίου, 9:15 μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

«NO FUTURE» Από την εφηβική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/6/2018 | 15:25

Πώς σκέφτομαι τον εαυτό μου στο μέλλον; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς ονειρεύομαι το μέλλον μου; Μέσα σε τι κόσμο;

Πώς ονειρεύομαι την κοινωνία στην οποία θα ζήσω, θα πραγματοποιήσω τα όνειρά μου; Τι δυνατότητες μου δίνει αυτή η κοινωνία;

Τι μπορώ να κάνω για να την αλλάξω; Και πού, σε ποιόν τόπο, θα ζω;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Κοζάνη; Στην Αθήνα; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Η Θεατρική Ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», μετά την παρουσίαση της μουσικής παράστασης «Και άλλαξε το δέρμα της η γη», στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ιούλιος 2017) και στην αίθουσα του Θεατροδρομίου Κοζάνης (Σεπτέμβριος 2017), επιλέγει φέτος να παρουσιάσει το θεατρικό ντοκιμαντέρ NO FUTURE! σε σκηνοθεσία Παντελή Φλατσούση.

Βασικός της στόχος είναι να συνεχίσει και φέτος την δυναμική πορεία της, τόσο εντός όσο και εκτός Κοζάνης, εντασσόμενη στο δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και του καλλιτεχνικού του συμβούλου Λευτέρη Γιοβανίδη.

Το NO FUTURE! είναι ένα project θεάτρου ντοκουμέντο. Μέσα από κείμενα-συνεντεύξεις των ίδιων των εφήβων, αλλά και ενηλίκων, διερευνά τα όνειρα, τις δυνατότητες και τις επιθυμίες των σημερινών εφήβων της Κοζάνης. Οι ίδιοι οι έφηβοι παρουσιάζουν τον κόσμο που θα ήθελαν, αυτά που φοβούνται, το μέλλον που επιθυμούν, τον εαυτό τους όπως είναι και όπως τον ονειρεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κείμενο της παράστασης διαμορφώθηκε μέσα από προφορικές συνεντεύξεις των ίδιων των εφήβων κατά την διάρκεια του χειμώνα. Είναι αποτέλεσμα έρευνας πάνω στα θέματα, του τι όνειρα κάνουν οι έφηβοι σήμερα και πώς ονειρεύονται το μέλλον το δικό τους και του κόσμου που ζουν. Οι ίδιοι οι έφηβοι αποκτούν φωνή και αρθρώνουν το δικό τους λόγο, μιλώντας οι ίδιοι γι’ αυτά που επιθυμούν, μιλώντας για το μέλλον τους στον κόσμο.

Ο σκηνοθέτης Παντελής Φλατσούσης, στη δεύτερη σκηνοθεσία του,  έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, δημιουργεί από κοινού με τους έφηβους συμμετέχοντες μία σκηνική σύνθεση, σκοπός της οποίας είναι να παρουσιαστούν και να τεθούν ζητήματα που αφορούν τόσο στην πόλη της Κοζάνης και την κοινωνία της, όσο και σε ολόκληρη την σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα της περίπλοκης εποχής στην οποία ζούμε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Social Innovation Hackathon UoM – Junior Edition 2026»: Ένα καινοτόμο βήμα από το σχολείο στην κοινωνική αλλαγή

Χτες

Κυριακή, 17 Μαΐου 2026 (09:30–16:30) στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Rivo στο Bolivar Beach Club

Χτες

BOLIVAR BEACH BAR16/0520

Mayans w/ Coeus στο Bolivar Beach Club

Χτες

BOLIVAR BEACH BAR14/05

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Πριν 3 μέρες

Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Πριν 1 εβδομάδα

Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Πριν 1 εβδομάδα

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620

Oι Megadeth διασκευάζουν Metallica επί σκηνής!

Πριν 1 εβδομάδα

Ο Dave Mustaine «τιμά» ένα κλασικό τραγούδι με τη δική του υπογραφή

Ο Padre Guilherme στο Bolivar Beach Club το Σάββατο 9 Μαΐου

Πριν 1 εβδομάδα

BOLIVAR BEACH BAR09/0520

MAYANS w/ Hardt Antoine στο Bolivar Beach Club

Πριν 1 εβδομάδα

BOLIVAR BEACH BAR07/0510

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.